Jak zdejmiesz półkę to zobaczysz, a z danych (740i manual) nie wiele można wywnioskować.
Jak zdejmiesz półkę to zobaczysz, a z danych (740i manual) nie wiele można wywnioskować.
W 750 którą niedawno rozbierałem(95 rok) 3 stopu nie było, ale wtyczka leżała na półce
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
eh, nie rozumiem nic z tego co jest w WDSie :D
A te piny do panelu, jak się nazywają, albo jaki to numer części ?
e38 m62TUb44 740i
Podbije trochę temat. Numer części wspomnianych pinów: 8 369 634
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Pozwolę sobie odgrzać.
Piny kosztują ok 2,50 pln za sztukę. Ale Aso sprzedaje je jedynie w paczkach po 25 szt
Roletę mam zamontowaną, ale nie podłączoną, nie mam pojęcia jak rozebrać deskę, aby puścić nią kabel
e38 m62TUb44 740i
Piny dostałem z kabelkami, pytanie teraz w które wtyki na panelu podpiąć piny ?
e38 m62TUb44 740i
Jeśli dokładasz roletę to może zrób przy okazji jakieś zdjęcia , żebyśmy mieli gotową instrukcję bo temat zapewne będzie poruszany jeszcze nie raz.Niestety od siebie nie dodam nic pomocnego ale powodzenia życzę .
Puki co zamontowałem roletę i wyprowadziłem kabelek pod tylną kanapę. Kable na krótko do akumulatorka 12 V i wszystko działa. Zostało mi puszczenie kabelków do przodu i podłączenie nowego panelu. Piny do podpięcia panelu kupiłem w ASO, z zalutowanym kabelkiem, ale nie mam pojecia gdzie je podłączyć na panelu. Wcześniej padały informacje o WDS online, ale tam nie ma o tym informacji, chyba ze to na jakims schemacie, ale elektronikiem nie jestem i nie umiem rozszyfrowac.
Ostatnio edytowane przez tomaszeklolek ; 30-04-2013 o 00:39
e38 m62TUb44 740i
Czy są różnice w roletach między przed a po liftem?
Henry Ford