A co te felgi mają wspólnego z germanem?
A co te felgi mają wspólnego z germanem?
No bo narazie mam progil 50 bo potrzebowałem na już a będą 45 i w tedy pójdzie buda ile się da ....
Nawet jak pójdzie profil 35 to i tak to koło nie będzie mieć nic wspólnego z GS
Rozwin swoja wypowiedz zaczyna sie ciekawie chętnie posłucham fachowca czego jeszcze brakuje :)
Ja nie jestem fachowcem, tylko mówię że te parametry felgi w e32 to żaden german...
Witam jako ze mnie tu dawno nie bylo a działo sie dużo łącznie z problemami jakimi sie borykałem to skrzynia biegów wiecznie gotujące sie m30 :) ale dałem rade :) duzo sie zmieniło do tej pory :) nowa chłodnica wisco nowy wiatrak termostat :) jak narazie doszedł wydech od 740 :) który mruczy ładnie :) wymiana oleju na 10w40 valvoline :) skrzynie zakładam od m10 1.8 który polecił mi ja człowiek który juz nie raz robił swapy w e32 mowi ze jest grozniejsza i bardziej wytrzymalsza co mi zostało na dzien dzisiejszy to napenwo
zmiana wachaczy tarcze na tył no i w koncu odebrac skore z Namysłowa
troszke z gleba :)
jedna fota z Damianos forumowy VRAMZESEM :)
trochę z nazeczona :)
I to na tyle chyba by bylo teraz auto stoi na zimmowych kapciach ;D
wiem ze wiesniackie ale to jestem ja i moj przyjaciel który zawsze pomaga i wszystko co sam nie daje rady :)
Jesienne :) czekam na wasze opinie co jeszcze :) bo e32 mialem robic na germana ale robie na klasyka orginala
Bardzo ładne foto :) i nawet się załapałem :) pozdro
vramzes no ale widziałes jakie dzisiaj miałeś branie ;D Wszyscy podeszli zapytac co sie stało ;D jest kozacko i za to kocham swoje 7er ze sie rzuca w oczy majać 22 lata ;D
nom :) i to jest fajne :) a tu jeszcze kilka ulepszeń w planach :)![]()