Ja juz nie wiem co mam za opony Kupic :)
Ja juz nie wiem co mam za opony Kupic :)
Na 10J 235 slaby naciag, 225 fajny naciag, 215 hardkorowy naciag.
Tak bym to napisał:) bierz tak jak Dzuda pisze 225.
225 będzie dobrze![]()
No siema :P dużo się u mnie wydarzyło ale to na pewno was nie interesanto :P wymieniłem wszystkie gumy obejmy itp założyłem kontrowersyjne żółtki :P mi się podoba rzuca się w oczy :) jeszcze tylne kierunki muszą dojść bo coś długo długo idą :( są święta wiec pora na odpoczynek ale po świętach od razu będzie co robić :P przejdzie kompletne malowanie w ten sam kolorek czyli Delphi metalic :) no i czekają moje alumki na lato a opony to tak jak <Dzuda> mówił ze to jednak 225 :) wszytko w swoim czasie a dzisiaj w chwili wolnej cyknąłem parę foteczek :) proszę o komentarze co by tu jeszcze popsuć :P
![]()
na pytanie co by tu jeszcze popsuć? to odpowiadam: na glebe ją! :D też się zastanawiam na żółtymi halogenami, dorwałeś ori żółte czy przerabiałeś białe??
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Kupiłem żółte z pękniętymi szkłami ale nie rzyca sie tak w oczy jutro panowie w glebę idzie i to na pewno ma być grubo i będzie !
Z tym malowaniem to się dobrze zastanów bo ori to ori.. przecież wygląda ładnie!!
Dzisiaj dodaje przedsmak tego co sie szykuje na german fest ;D Doszły upragnione rondele jutro dojdzie air raid tak mysle ze mój mechanik da rade :) ostanio miałem małe słabości czy sprzedać ale dziewczyna nie dała za wygrana i zostaje bmw w rodzinie do końca :) jutro sesja po montowaniu wydechy g-sport gleby i lekko ciemnych szyb dzisiaj kiczowate foty daje ale jutro sesja full :)
![]()