ehhh szkoda bo bym Ci sprzedal:D , jak Ci sie podoba caly czarny srodek?? bo jak ja zobaczylem pierwszy raz to stwierdzilem ze jest moja:D zaraz beda minusy za brak masazy, rolet, TV/DVD i L7
Ostatnio edytowane przez Tomaszenko ; 01-02-2012 o 01:26
klamki w chromie oznaczaja ze ma funkcje comfort access czyli dostep bezkluczykwy.
Tomaszenko
Jeżeli chcesz oferować swoje auto na sprzedaż to zrób to w odpowiednim dziale.
Od tej pory wszystkie posty na temat zalet/wad Twojego auta będą kasowane.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wedle mojego pojęcia macie trochę racji, jednak ja zwyczajnie chce coś młodszego:D chodzi mi też o inną kolorystykę,może więcej wypasu itp. A nawiązując do seri F to trzeba położyć koło 200tyś a to jak na moje możliwości zdecydowanie za dużo. Nie mniej jednak dziękuje za wasze opinie i pomoc na która liczę. :D
Jestem w tym samym miejscu bronko86 może pomysl nad nowym x5 tzn z lat 2005 - ... za 90 - 100 tys też już kupisz
Mnie jeszcze kusi 6er albo Mercedes S classe ale boje się zdradzić BMW :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Widzę że mamy bardzo podobne dylematy bo mi również widzi się 6er oraz jakiś tłustszy CLS:D Co do X5 to jeżdziłem poprzednią generacją 4.4i w wariancie 286 i 320km. Jeśli chodzi o ten nowszy model to miałem okazję prowadzić 4.8i oraz 3.0d i szczerze powiedziawszy nie widzą mi się![]()
Dodam że miałem też do czynienia przez krótki czas z MB W221 S 350CDI i powiem że robi wrażenie:D
Ostatnio edytowane przez bronko86. ; 01-02-2012 o 16:37