Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: przy minusowych temperaturach drzwi się nie zamykają

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    mam ten sam problem:D tylko, że mi ostatnio wszystkie drzwi zamarazły:/ najlepsze,że jakoś udało mi się otworzyć i wszedłem do środka, ale później już nie mogłem wysiąść:D lecz gdy psiknąłem wd40 do tej dziurki od klucza pomogło momentalnie, ale drzwi od pasażera tej dziurki nie mają i mam z nimi cały czas problem:/ Wczoraj miałem krępującą sytuację:D odwożę do domu nowo poznaną dziewczynę idę jej otworzyć drzwi i zonk:D ciągnę za klamkę i nic:/ hahha Myślałem, że walnę ze śmiechu, gdy jej mówiłem, że drzwi zamarzły i musi wysiąść moimi:D hahahhah Dzisiaj biorę się za rozebranie i smarowanie, bo to nie ma żartów:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez e4r5t Zobacz posta
    mam ten sam problem:D tylko, że mi ostatnio wszystkie drzwi zamarazły:/ najlepsze,że jakoś udało mi się otworzyć i wszedłem do środka, ale później już nie mogłem wysiąść:D lecz gdy psiknąłem wd40 do tej dziurki od klucza pomogło momentalnie, ale drzwi od pasażera tej dziurki nie mają i mam z nimi cały czas problem:/ Wczoraj miałem krępującą sytuację:D odwożę do domu nowo poznaną dziewczynę idę jej otworzyć drzwi i zonk:D ciągnę za klamkę i nic:/ hahha Myślałem, że walnę ze śmiechu, gdy jej mówiłem, że drzwi zamarzły i musi wysiąść moimi:D hahahhah Dzisiaj biorę się za rozebranie i smarowanie, bo to nie ma żartów:)
    Przynajmniej Ci dziewczyna od razu nie nawieje z auta jak jej co zaproponujesz...:D Zawsze trzeba szukać plusów :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 725 TDS
    hahaha. dzisiaj bierzesz sie za rozbieranie i smarowanie :) zamków czy dziewczyny ? :)

Uprawnienia umieszczania postów