Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Bezpieczny bagażnik w E38 - jak to zrobic?

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    W e32 da się wkładką od bagażnika otworzyć całe auto. Czy w e38 też? Zawsze co ktoś u mnie był to albo niesprawna wkładka albo zapomniałem sprawdzić.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

(pre) Neo Katechu Men Vip Awatar hatecraft
    BMW
    735i - E38 FL Aut.
    Blog
    7
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Najbardziej pomogły posty oznajmiające, że jest to do zrobienia w 10minut, a nawet w 2 minuty.
    Ale o co kaman, bo nie zrozumiałem do końca ?? Chciałbyś by zostało to opublikowane w formie .pdf w dziale zrób to sam ??
    Chodzi o to, że na publicznym forum jest informacja, że bagażnik E38 da się otworzyć aż tak łatwo, ze zajmuje to parę minut i nie trzeba demolować klapy. Jak jaki złodziejaszek przeczyta, to pewnie i pokombinuje, a jak rzeczywiście jest to łatwe, to będzie sobie ogarniał bagażniki E38 tak dla zabawy i hecy, byle tylko centralnie na widoku nie stała...

Absolutnie nie chcę, żeby sposób otwarcia - niezależnie jak łatwy - był ogólnodostępny.
    Dzięki za udział w wątku :D -- generalnie będę przy tym grzebał i dam znać czy (ale nie "jak") to zrobiłem.
    Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...

Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
    G. K. Chesterton

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez hatecraft Zobacz posta
    Absolutnie nie chcę, żeby sposób otwarcia - niezależnie jak łatwy - był ogólnodostępny.
    Absolutnie jestem także za tym :)
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Trzeba by przenieść temat do działów zamkniętych, ale wtedy i Ty też być go nie widział :) A o to chyba nie chodzi ??
    Tak, to trochę pokrzyżowałoby moje plany :D
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Uprawnienia umieszczania postów