Tak, koło regulacji podświetlenia, żeby L7 było bez xenonu?? Nie chce mi się wierzyć, zwłaszcza że wodotryski są.
A jak z kosztami rejestracji auta z Finlandii? Czy jest jak w pozostałych krajach czy dochodzą jakieś dodatkowe koszty? :) Może ma ktoś doświadczenie w tej materii :)
Ja wiem, że koszt rejestracji auta w Finlandii ( jeśli jest się rezydentem i kupi się auto rejestrowane w Finlandii ) to 10 euro 20 centów ( około 5min w stacji kontroli pojazdów ). Jeśli chodzi o import auta do Polski to ceny nie powinny się różnić od innych z krajów UE. ( chodzi mi o cło, akcyzy i te inne zapełniające budżetowi portfel ).
Jeśli ktoś z forum byłby realnie zainteresowany sprowadzeniem tego cuda do Polski ( chodzi mi o faktyczną chęć zakupu a nie tak orientacyjnie, żeby tylko ktoś zerknął ), to jestem w stanie dla tej osoby ( za piwo w ramach koleżeńskiej pomocy :) ) pojechać, zobaczyć, pogadać, porobić zdjęcia czy nawet nagrać krótkie video ( np pracy silnika ). 100km to w końcu nie tak daleko. Także jeśli ktoś będzie na poważnie zainteresowany to nie krępować się.