nie podoba się to się nie odzywaj.Nikt Ci nie pisze że wybrałeś e65 co dla wielu ludzi np. też jest śmieszne i dziwne inikt Ci nie napisze że to kretynizm ale pewnie masz klapki na oczach i nie pojmiesz tego co koledzy chca ci przekazać.Wiele ludzi stąd do tematu starszych aut podchodzi inaczej niż Ci się wydaje i mając pieniądze za które mógłbyś kupić to swoje f01 czy "inne coś" z głowy zapełniło by kilka kartek autami które są starsze,ładniejsze,lepiej wykonane i pewnie których nawet na oczy nie widziałeś.Ale ludzie twojego pokroju po prostu tego nie ogarną "umysłem".
eh, szkoda gadać.... f01 nie jeździłem, ale użytkowałem jakiś czas a8 D3 z 2009r i dla mnie to auto nie ma żadnego charakteru i żaden to dla mnie rarytas, ot zwykły ale luksusowy dupowóz który dla mnie nigdy nie będzie obiektem westchnień takich jak e32 w wypasionej wersji
Ostatnio edytowane przez Dawid7er ; 25-01-2012 o 20:25
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
Przemol,każdy ma inne myślenie.Ja np nie miałem e38 i nigdy bym nie chciał mieć...a przed FL to już wogóle
Maciek;piszesz takie bzdury aż Cię szkoda , e65 kupiłem bo mi się spodobała a chodzą w rozsądnej cenie na f01 myśle że stać mnie na nie jedną tylko przepłacac za osobówkę jest głupotą ,i gdybym miał naprawde obsesję na punkcie klasyków to napewno nie e32 , człowieku tych aut juz w h.j stoi na złomowiskach
Jędrek z całym szacunkiem - ale że TY nie kupiłbys czegoś ( w tym przypadku e32) nie znaczy że inni nie mogą prawda??
więc po co komus zarzucasz że piszą że by kupili za taka czy inną kwotę??
Skoro im się podoba niech zapłacą i 200 tys zł - ich kasa ich wola
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Na pewno ta e32 to nie jest dla kogoś kto nawet ma dobrze prosperujacą firme i trochę pieniedzy.
To jest dla kogoś kogo będzie stać na F01 e66 m5 m3 a na koniec sobie kupi e32 bo w garażu ma jeszcze miejsce, takim kiedyś jeździł i mu się podoba-taka jest prawda.
Ja osobiście gdybym mial duuuuzo pieniedzy to na pewno rozważył bym zamysł kupna tej e32 chociażby dlatego ze za 15 lat ona będzie warta tyle samo a f01 no cóż- w cenie mojej e38 dzisiaj.
Przyznam, że na 100% gdybym mial te 200 000 i wybór miedzy f01 a e32 to wolal bym f01(jezeli byłaby za tyle). Ale ta oferta na pewno nie jest skierowana do takich ludzi jak ja czy wy;) I nie chcę tu nikomu ubliżyć...
Są gusta i gusciki. Mi podoba się e32 tylko koniecznie CZARNA:)
Ostatnio edytowane przez dOOm_PL ; 25-01-2012 o 21:23
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
Myślę ze mamy tu małe nieporozumienie. Temat zaczął się od holendarnie drogiej zwyklej E32 gdzieś w stanach. Kupując takie auto w tej cenie wiadomym jest że byłby to raczej kaprys z samej chęci posiadania takiego auta w kolekcji na przyklad. Mając taką kolekcję wiadomo że trzeba mieć hajsu jak lodu. To jest chyba jasne. Zwróciliśmy przy tym uwagę że my wolelibyśmy kupić sobie za te pieniądze już raczej High security i tyle. Chyba każdy ma prawo do swojego zdania. Nikt tu nikogo nie obraża i nikomu nie mówi jak i co ma robić. Więc skąd ta negatywna energia? Zgadzam sie ze E32 wiele już zostało przerobionych na żyletki, ale jest to naturalna kolej rzeczy nie tylko tego auta i tego modelu. Reasumując kolego Jędrek w tym poscie odbywa się kulturalna rozmowa miedzy pasjonatami E32. Skoro nie lubisz tego modelu i nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej sprawie to czemu "mącisz wodę"?
7er