Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: e32 za 162 000zł

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Myślę ze mamy tu małe nieporozumienie. Temat zaczął się od holendarnie drogiej zwyklej E32 gdzieś w stanach. Kupując takie auto w tej cenie wiadomym jest że byłby to raczej kaprys z samej chęci posiadania takiego auta w kolekcji na przyklad. Mając taką kolekcję wiadomo że trzeba mieć hajsu jak lodu. To jest chyba jasne. Zwróciliśmy przy tym uwagę że my wolelibyśmy kupić sobie za te pieniądze już raczej High security i tyle. Chyba każdy ma prawo do swojego zdania. Nikt tu nikogo nie obraża i nikomu nie mówi jak i co ma robić. Więc skąd ta negatywna energia? Zgadzam sie ze E32 wiele już zostało przerobionych na żyletki, ale jest to naturalna kolej rzeczy nie tylko tego auta i tego modelu. Reasumując kolego Jędrek w tym poscie odbywa się kulturalna rozmowa miedzy pasjonatami E32. Skoro nie lubisz tego modelu i nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej sprawie to czemu "mącisz wodę"?
    [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/1048/dsc0188v.jpg[/IMG 7er

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    a Ty Tuczi znowu przeciwko mnie

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    a Ty Tuczi znowu przeciwko mnie
    Uparłem się czy co??? ;D

A tak na poważnie - powyżej Czarek bardzo ładnie wszystko napisał.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    jak zawsze temat zmierza to kłótni. Ja tam nie wierze że ktoś przez tyle lat zrobił tak mało km. Przecież jazda E32 to sama radość a zwłaszcza V12. ktoś kombinuje wg mnie by zarobić dużą kasę.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Dodam jeszcze że ktoś kto kupuje np f01 to kupuje auto z myślą jazdy na co dzień,natomiast ktoś kto kupuje takie E32 to na pewno nie z taką myślą.

I to jest zasadnicza różnica. Tak jak napisał kolega,takie auto (w tym przypadku E32) jest dla człowieka który na prawdę nie ma co już robić z kasą.

Kolejna sprawa mówisz że nie kupił byś sobie takiego klasyka.Nie wiem jakiego byś klasyka kupił to i tak połowa stoi już po szrotach,czy to bmw,czy mercedes czy ferrari

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Teraz sie mowi, ze e32 to klasyk, auto z dusza, ostatnie prawdziwe BMW itd... A za 20 lat spotkamy sie tu na tym forum i co drugi bedzie jezdzil 20-letnia f01, wychwalajac pod niebiosa jej niepowtarzalny urok i ponadczasowe piekno ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Teraz sie mowi, ze e32 to klasyk, auto z dusza, ostatnie prawdziwe BMW itd... A za 20 lat spotkamy sie tu na tym forum i co drugi bedzie jezdzil 20-letnia f01, wychwalajac pod niebiosa jej niepowtarzalny urok i ponadczasowe piekno ;)

Jeśli za 20 lat ,te F01 będą jeszcze istniały .... bo e32 napewno tak :D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Według mnie nie, Fki zawsze będą "drogie" bo nie będą mogły zestarzeć się na tyle by kupić je za kilka tyś i jeszcze by nadawało się do jazdy.
    E32 to dla mnie spełnienie marzeń nawet takie jakie mam 23 letnie ze sporym przebiegiem i walniętą uszczelką pod głowicą cały czas kiedy wchodze do garażu patrze na to E32 dumnie i odnoszę się z szacunkiem Bo to IL w super kolorze i na kanapie el z tyłu :D a uszczelkę się zrobi.

A E32 z tematu było by spełnieniem moich marzeń co to często marze by mieć E32 nowe lub prawie nowe wlasnie takie jak to z małym przebiegiem, jest longiem i ma wystarczające wyposażenie jak dla mnie zakładam że blacharka też tam będzie idealna. Takich aut stoi wiele? nie powiedział bym bo takich siódemek na palcach dwóch rąk policzyć i to jest właśnie sztuka bo tego już nie ma gdybym był w posiadaniu fabrycznie nowej E32 to gdybym ją wystawił gdzieś w serwisie aukcyjnym to bym wystawił to za 999999999999999999999999999 mld Euro bo to dla mnie by było bezcenne a nie to co nowe modele BMW ogólno dostępne w salonach w dowolnej wersji wyposażenia. Napewno wolał bym E32 niż F01 gdybym miał wybór wiadomo są tu ludzie co nie wiedzą o co chodzi ale ja wiem niby starszy dla niektórych .. ciężko mi to napisać "brzydki" ale E32 to piękno w najczystrzej formie jakość wykonania wspaniała piękna stylistyka wnętrza Wspaniałe silniki i osiągi każdy dźwięk silnika z palety E32 jest niepowtarzalny to auto przedewszystkim daje wrażenia z jady ma DUSZĘ! i nie wolno tego pomijać.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    kolego Maniac nie pisz bzdur i nie oszukuj sam siebie że spełnieniem marzeń jest e32 ,to zwykła ,normalna limuzyna z końca lat 80 ych,która nie jest ani zabytkiem ani unikatem ani jakąś wyrafinowaną konstrukcją ,o wiele ciekawszym klasykiem jest choćby MB 126SEC nie wspominając już o każdym ferrari,lamborghini ,bentleyu czy roysie, nie przesadzaj z tymi silnikami i osiągami z palety e32 bo wiadomo że np. 300km z 750v12 to bardzo cienki wynik,piszesz o wykonaniu ;wsiądz do w140 a zobaczysz co znaczy wykonanie ,ale jak wiadomo każdy swoje chwali a uszczelkę kiedyś tam sie zrobi . Wracając do tego ''marzenia''za 162tyś to gdyby nawet stało kilkanaście lat nie jeżdzone to wszystko się starzeje (simeringi,uszczelniacze,wszystkie elementy gumowe,lakier, tapicerka,itp ) więc nie pisz że to stary ''nowy'' samochód

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Kolego jędrek nie wiesz co piszesz i nie jesteś jednym z nas dlatego nie będę się z tobą spierał. O co chodzi widać nawet w moim podpisie Prawdziwy właściciel E32 posiada to auto za coś a nie bez powodu bo naprzyklad to tania limuzyna Wiadomo nie potępiam nowych samochodów bo też są potrzebne E32 hm no nie wiem jest świetne ale jakoś zbyt mocno je szanuje by używać go do jazdy na codzień poprostu za każdym razem gdy wyjechałem w okresie letnim po deszczu miałem wyrzuty sumienia dlatego nie tylko z powodu uszczelki Używam na codzień Peugeota 406 bo jego mi nie szkoda i jest bezpłciowy to zwykły przemieszczacz a E32 to nie auto to część osobowości prawdziwego pasjonata.
    W140 jest całkiem spoko ale to nie to...
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-01-2012 o 13:58

Uprawnienia umieszczania postów