Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 21

W±tek: e38 750i gorzów..

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    w trakcie szukania;)
    Sk±d
    warszawa

e38 750i gorzów..

witam...mo¿e zna kto¶ bunie bo mam kawa³ek drogi wiêc nie wiem czy jest sens mo¿e zna kto¶ albo mia³by blisko by³bym wdziêczny:)
    http://otomoto.pl/bmw-750-m-pakiet-f...C22640805.html

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szajboos
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Sk±d
    Brudne Po³udnie - SRC
    Nie wygl±da najgorzej. Tyle ¿e to cena bez kó³ 18" za które musisz doliczyæ no i op³aty.

Druga sprawa to auto nie ma M-paka ;)

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    ORIENT
    Sk±d
    O N A
    Wygl±da super. Do doliczeniu op³at to wcia¿ jest tak zwana okazja zdjêciowo/cenowa ...

bez kompa, bez macania mo¿na pisaæ tylko, ¿e mega przyzwoite wyposa¿enie ma.

Szajboos ma racjê, Mpaka nie ma, chyba, ¿e "home made" ... ko³a s±, kiera jest, fotele, a o podsufitce i s³upkach zapomnia³ ...
    Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 31-01-2012 o 15:25
    Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar grabol
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BMW e10 2002ti, e39, X5 4.8is
    Sk±d
    Warszawa / St.Mi³osna
    Okazja cenowa jest! Bior±c pod uwagê to, ze ludzie nie przepadaj± za v12 w tym modelu to poliftato jest bardzo mala cena! Masz kawa³ek, ale mog³oby byæ dalej...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    mi siê podoba, jechac i ogl±daæ.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Saillupus
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Sk±d
    Szczecin
    Blog
    6
    poliftowe e38 750 za 13tys

¿artujecie sobie chyba :D
    bez dobrego miernika lekieru, zprawdzania geometrii ramy i podwozia i szperania przez mechanika to nawet bym siê do tego auta nie zbli¿y³
    wygl±da za dobrze jak na t± cenê
    pamiêtajcie ¿e facet musi jeszcze na czym¶ zarobiæ wiêc cena 12 800 minus jeg mar¿a, koszty sprowadzenia itp to wyjdzie ko³o 10tys z³ - 2,5tys euro max za ni± da³
    poni¿ej 5tys euro 750 po fl nawet siê nie szuka, chyba ¿e kupujesz dwie i robisz z nich jedn±
    by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar jokerow750
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    poliftowe e38 750 za 13tys

¿artujecie sobie chyba :D
    bez dobrego miernika lekieru, zprawdzania geometrii ramy i podwozia i szperania przez mechanika to nawet bym siê do tego auta nie zbli¿y³
    wygl±da za dobrze jak na t± cenê
    pamiêtajcie ¿e facet musi jeszcze na czym¶ zarobiæ wiêc cena 12 800 minus jeg mar¿a, koszty sprowadzenia itp to wyjdzie ko³o 10tys z³ - 2,5tys euro max za ni± da³
    poni¿ej 5tys euro 750 po fl nawet siê nie szuka, chyba ¿e kupujesz dwie i robisz z nich jedn±
    :D :D No popieram, nie chce mi siê wierzyæ, ba, nawet bogaty Gebels nie sprzedaje idealnego a nawet dobrego auta za pó³ darmo. Auto wygl±da powiedzia³bym dobrze, nawet baardzo dobrze na zdjêciach, wiêc cena bardzo podejrzana - ogl±daj±c potrój ostro¿no¶æ :D

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    ex 740iA '97, e46 320d '03, e61 535d '06, e46 320d '04, teraz e61 535d '04 Stage 3
    Sk±d
    £ód¼
    Nie zawsze trzeba wydaæ maj±tek ¿eby kupiæ dobre e38, mo¿na te¿ wydaæ maj±tek i mieæ niekoniecznie dobre auto. Z tego, co widzê, to jak tylko jaka¶ 750tka pojawi siê na forum do obejrzenia, Saillupus ma o niej z³e zdanie (poniewa¿ s± za tanie). Rozumiem mo¿na wydaæ 20-30 a nawet 40 tysiêcy, ale nie zawsze jest tak, ¿e za cen± idzie jako¶æ. Ja ze swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e nie trzeba szukaæ auta, które swoje kosztuje, bo mo¿na za mniejsze pieni±dze kupiæ auto które bêdzie siê podobnie sprawowa³o. Poza tym nale¿y pamiêtaæ i nie zapominaæ, ¿e mówimy o autach, które w najlepszym wypadku maj± 11 lat - ile one by nie kosztowa³y i w jak dobrym stanie wed³ug w³a¶ciciela nie by³y, zawsze mo¿e siê co¶ popsuæ (i na pewno siê to stanie), co wi±¿e siê z dodatkowymi, czêsto niema³ymi kosztami. Nie ma aut "bez wk³adu w³asnego" - owszem, mo¿na tak kupiæ auto i nic nie robiæ, ¿eby je doje¼dziæ i sprzedaæ padaczkê, czego niestety przyk³adem jest coraz wiêcej starszych siódemek.

Jeszcze jedna sprawa: pamiêtajcie ¿e to jest silnik 5,4 litra. Ma³o kto w obecnych czasach decyduje siê na takie auto, nawet je¶li ma ono gaz. Chodzi g³ównie o koszty utrzymania. Mo¿na zawsze sprzedaæ taniej takie auto zamiast "bujaæ siê" i czekaæ w nieskoñczono¶æ, maj±c nadziejê, ¿e kto¶ siê pojawi.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    l 750 highline e46 320d
    Sk±d
    Zaryñ
    My¶le ¿e autor postu chcia³ sie dowiedzieæ czy kto¶ z forum widzia³ auto, lub mog³by je obejrzeæ. A nie wasze opinie o aucie. Nie wiem czy wiekszo¶æ nie umie czytaæ ze zrozumieniem?
    Bartekzrn

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar jokerow750
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Sk±d
    Katowice
    Masz racjê kolego, ale pamiêtaj ¿e nawet fakt, ¿e najnowsze e38 maj± 11 lat to ZADBANE egzemplarze trzymaj± swoj± warto¶æ, tym bardziej za granic±. Je¶li kto¶ ma igie³kê lub chocia¿ bdb stan i jest zwolennikiem e38 (a je¿d¿±c 750 w tych czasach my¶lê ¿e nie kupuje siê go przypadkowo - tylko do poruszania z A do B) nie sprzedaje siê go ''za grosze'' dlatego ¿eby tylko szybko poszed³ - zw³aszcza ¿e tu cena moim zdaniem zani¿ona jest co najmniej o po³owê w stosunku do realnej warto¶ci, dodaj±c fakt ¿e kto¶ j± kupi³ i jeszcze na niej zarobi.

Sorki a OT, a wracaj±c do auta powtarzam - mnie siê podoba i gdyby by³a blisko to na pewno z czystej ciekawo¶ci bym obejrza³ :D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •