witam...mo¿e zna kto¶ bunie bo mam kawa³ek drogi wiêc nie wiem czy jest sens mo¿e zna kto¶ albo mia³by blisko by³bym wdziêczny:)
http://otomoto.pl/bmw-750-m-pakiet-f...C22640805.html
witam...mo¿e zna kto¶ bunie bo mam kawa³ek drogi wiêc nie wiem czy jest sens mo¿e zna kto¶ albo mia³by blisko by³bym wdziêczny:)
http://otomoto.pl/bmw-750-m-pakiet-f...C22640805.html
Nie wygl±da najgorzej. Tyle ¿e to cena bez kó³ 18" za które musisz doliczyæ no i op³aty.
Druga sprawa to auto nie ma M-paka ;)
Wygl±da super. Do doliczeniu op³at to wcia¿ jest tak zwana okazja zdjêciowo/cenowa ...
bez kompa, bez macania mo¿na pisaæ tylko, ¿e mega przyzwoite wyposa¿enie ma.
Szajboos ma racjê, Mpaka nie ma, chyba, ¿e "home made" ... ko³a s±, kiera jest, fotele, a o podsufitce i s³upkach zapomnia³ ...
Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 31-01-2012 o 15:25
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Okazja cenowa jest! Bior±c pod uwagê to, ze ludzie nie przepadaj± za v12 w tym modelu to poliftato jest bardzo mala cena! Masz kawa³ek, ale mog³oby byæ dalej...
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
mi siê podoba, jechac i ogl±daæ.
poliftowe e38 750 za 13tys
¿artujecie sobie chyba :D
bez dobrego miernika lekieru, zprawdzania geometrii ramy i podwozia i szperania przez mechanika to nawet bym siê do tego auta nie zbli¿y³
wygl±da za dobrze jak na t± cenê
pamiêtajcie ¿e facet musi jeszcze na czym¶ zarobiæ wiêc cena 12 800 minus jeg mar¿a, koszty sprowadzenia itp to wyjdzie ko³o 10tys z³ - 2,5tys euro max za ni± da³
poni¿ej 5tys euro 750 po fl nawet siê nie szuka, chyba ¿e kupujesz dwie i robisz z nich jedn±
by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Nie zawsze trzeba wydaæ maj±tek ¿eby kupiæ dobre e38, mo¿na te¿ wydaæ maj±tek i mieæ niekoniecznie dobre auto. Z tego, co widzê, to jak tylko jaka¶ 750tka pojawi siê na forum do obejrzenia, Saillupus ma o niej z³e zdanie (poniewa¿ s± za tanie). Rozumiem mo¿na wydaæ 20-30 a nawet 40 tysiêcy, ale nie zawsze jest tak, ¿e za cen± idzie jako¶æ. Ja ze swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e nie trzeba szukaæ auta, które swoje kosztuje, bo mo¿na za mniejsze pieni±dze kupiæ auto które bêdzie siê podobnie sprawowa³o. Poza tym nale¿y pamiêtaæ i nie zapominaæ, ¿e mówimy o autach, które w najlepszym wypadku maj± 11 lat - ile one by nie kosztowa³y i w jak dobrym stanie wed³ug w³a¶ciciela nie by³y, zawsze mo¿e siê co¶ popsuæ (i na pewno siê to stanie), co wi±¿e siê z dodatkowymi, czêsto niema³ymi kosztami. Nie ma aut "bez wk³adu w³asnego" - owszem, mo¿na tak kupiæ auto i nic nie robiæ, ¿eby je doje¼dziæ i sprzedaæ padaczkê, czego niestety przyk³adem jest coraz wiêcej starszych siódemek.
Jeszcze jedna sprawa: pamiêtajcie ¿e to jest silnik 5,4 litra. Ma³o kto w obecnych czasach decyduje siê na takie auto, nawet je¶li ma ono gaz. Chodzi g³ównie o koszty utrzymania. Mo¿na zawsze sprzedaæ taniej takie auto zamiast "bujaæ siê" i czekaæ w nieskoñczono¶æ, maj±c nadziejê, ¿e kto¶ siê pojawi.
My¶le ¿e autor postu chcia³ sie dowiedzieæ czy kto¶ z forum widzia³ auto, lub mog³by je obejrzeæ. A nie wasze opinie o aucie. Nie wiem czy wiekszo¶æ nie umie czytaæ ze zrozumieniem?
Bartekzrn
Masz racjê kolego, ale pamiêtaj ¿e nawet fakt, ¿e najnowsze e38 maj± 11 lat to ZADBANE egzemplarze trzymaj± swoj± warto¶æ, tym bardziej za granic±. Je¶li kto¶ ma igie³kê lub chocia¿ bdb stan i jest zwolennikiem e38 (a je¿d¿±c 750 w tych czasach my¶lê ¿e nie kupuje siê go przypadkowo - tylko do poruszania z A do B) nie sprzedaje siê go ''za grosze'' dlatego ¿eby tylko szybko poszed³ - zw³aszcza ¿e tu cena moim zdaniem zani¿ona jest co najmniej o po³owê w stosunku do realnej warto¶ci, dodaj±c fakt ¿e kto¶ j± kupi³ i jeszcze na niej zarobi.
Sorki a OT, a wracaj±c do auta powtarzam - mnie siê podoba i gdyby by³a blisko to na pewno z czystej ciekawo¶ci bym obejrza³ :D