Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 31

W±tek: [e65] pro¶ba o wstêpn± ocenê

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    ex 38, mo¿e e65?
    Sk±d
    breslau

[e65] pro¶ba o wstêpn± ocenê

Witam, jako ¿e 10miesiêcy temu sprzeda³em moj± e38, zastanawiam siê nad spe³nieniem nastêpnego marzenia jakim jest e65:) Prosi³bym o wstêpn± ocenê zdjêæ z tego og³oszenia http://otomoto.pl/bmw-735-max-opcja-...C20530990.html i jaki¶ informacji na temat szczegó³ów dodatków które posiada a co mog³aby posiadaæ, poniewa¿ tak bardzo nie orientujê siê je¿eli chodzi o e65. Z tego co siê dowiedzia³em motor 3,5 jest dobrym rozwi±zaniem? Chcia³em siê tak¿e dowiedzieæ jakie s± realne szanse na kupienie dobrego technicznie e65 za kwotê ok. 45tys.? pozdrawiam wszystkich:)

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    PLUSY:
    - kolor
    - bia³e kierunkowskazy
    - ³adne drewno w po³ysku w ¶rodku
    - 4 pokret³a od klimy na ¶rodkowym panelu
    - ³adny kolor tapicerki w po³aczeniu z kolorem nadwozia ale jednak k³opotliwszy w utrzymaniu niz czarna skóra
    - wentylacja siedzisk

MINUSY:
    - motor - 3,5 wg mnie za s³aby do takiego gabarytowo sporego auta - lepiej rozgladn±æ sie za 4,5l jednostka
    - brak masa¿y w fotelach
    - czerwone autko na BC - oznacza niewymienione podzespo³y w odpowiednim czasie b±dz awarie któregos podzespo³u
    - felgi - najpiekniejsze nie s± ale to kwestia odkrecenia kó³ i przek³adki

- rocznik 2002 przed upgrade elektroniki

OCENA KOÑCOWA :

Autko prezentuje siê ³adnie ale rocznik 2002 i silnik (3,5) wg mnie to minusy - pewnie ¿e nei wielkie ale dla mnei owszem sa
    Jednak liczy siê stan techniczny pojazdu a nie jego kolor czy silnik bo mo¿e akurat takiego szukasz
    oceniam autko w skali od 1 do 10 na 5

PS szkoda ¿e nie mówi³es wczesniej bo dzis by³em we Wroc³awiu i bym ci to cudo obejrza³ dok³adniej
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 23-01-2012 o 18:15
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    + jest taki ¿e auto jest z Wroc³awia, mo¿na podjechaæ do ASO czy do jakiego¶ warsztatu specjalizuj±cego siê w BMW i dok³adnie j± obejrzeæ i zobaczyæ czy jest warta 45ty¶.

- jest taki, ¿e jest z przed marca 2003, kiedy to by³ lift elektroniki.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    ex 38, mo¿e e65?
    Sk±d
    breslau
    dziêki za skrupulatn± i obiektywn± odpowied¼, no wiêc wola³bym 745 bo z opinii same plusy a spalanie to inna kwestia. ADASIO a jak my¶lisz czy 45tys to kwota która wystarczy na zakup dobrego egzemplarza? mo¿e widzia³e¶ co¶ na jakiej¶ stronie? wola³bym siê sugerowaæ opiniami w³a¶nie osób które posiadaj± takowe modele... Wiem z do¶wiadczenia ¿e pope³ni³em du¿o b³êdów przy zakupie e38 bez wystarczaj±cej wiedzy i dlatego po roku zaczê³a siê sypaæ (np. skrzynia). Wiêc je¶li by kto¶ co¶ widzia³ odpowiedniego to proszê o linki, sam jak co¶ znajde tak¿e wkleje. pozdrawiam

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    Sk±d
    SILESIA City
    HMMM có¿ e65 mozna kupic i za 25 tys z³ ( allegro ma takie rodzynki) ale niestety te auta to trupy, z wieloma usterkami o ile nie widocznymi tak od razu to wyjda na 100% przy niewielkim odstepie czasu

Kwota 45-50 tys z³ za poczatkowe roczniki 2001-2002 jest wg mnie realna i mozliwa do zrealizowania

jednak poszuka³ bym auta z lat od marca 2003 wzwyz ( po upgrade elektroniki) w cenach od powiedzmy 55 do 65 tys z³
    - wiem, wiem powiesz ale stary to ponad 10 czy 20 tys wiêcej niz planuje przeznaczyc na zakup auta :(
    OK rozumiem ale zawsze kupujac auto z tzw 2 reki ( a czasem i z 4 itd) zawsze jest co¶ do zrobienia a jak trafi sie usterka niezdiagnozowana przy zakupie koszta moga byc spore
    poza p³ynami,olejami,filtrami itd moze doj¶æ zakup klocków,tarcz,skrzynia mo¿e niedomagac ,problemy z elektronik±, itd itp

Dlatego wg mnie warto dobrze i spokojnie obejrzeæ auto pojechac z komputerem,inpa jechac do ASO bmw od¿a³owac te pare stów na konkretne badanie i wtedy wiemy na 95% co i jak, nie na 100% bo nikt wrózka nie jest ani jasnowidzem i zawsze cos przeoczymy.
    Polecam Ci zatem zakupy auta po 2003r z silnikami 4,5l w wiede³kach cenowych od 50 do powiedzmy 65 tys z³

Mysle ¿e jasno i klarownie powiedzia³em jakie jest MOJE zdanie, a nie ka¿dy musie miec i ma zapewne takie samo :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    ex 38, mo¿e e65?
    Sk±d
    breslau
    No i o tak± odpowied¼ mi chodzi³o, w sumie na upartego z 5dych bym tak¿e móg³ wydaæ aczkolwiek nie spieszy mi siê i je¶li przeci±gne to odrobinê nie bêdzie problemu... Wiêc bêdê poszukiwa³... Kolega ma 745 z gazem doinwestowan± ale muszê sprawdziæ który rok. Sam bardzo siê boje o skrzynie bo wiem jakie pó¼niej s± koszta...

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    Sk±d
    SILESIA City
    Co do gazu w e65 podpytaj Sebka np bo on to ma u siebie, lata chyba na PRINSIE ale o szczegó³y pytaj jego
    Ja u siebie nie mam LPG i nie jestem jego zwolennikiem wiec nie wypowiem siê w tej materii.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    ex 38, mo¿e e65?
    Sk±d
    breslau
    a Twoje auto ile pali? opinia u¿ytkownika nie kogo¶ kto "czyta³":) ciekawy jestem ile by wci±ga³a benzyny u mnie... ma³e miasto bez ¶wiate³, je¿d¿ê spokojnie, jak my¶lisz?

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    Sk±d
    SILESIA City
    Moje pali - yyy ile wleje nie wypluwa hahahaha

ja mieszkam w mie¶cinie 6 tys mieszkañców wiêc korków nie mam itd wiêc w trasie trzeba liczyc ko³o 12-13 a w mie¶cie typu Katowice,Kraków przy korkach jezdzie 1-2-3-1 itd ko³o 16-18 no si³y nie ma, te auta fantastycznie sprawuja sie na autobahn z prêdko¶ciami 130-160 co¶ wspania³ego - ja mam ten komfort ¿e nie mam miasta,korków scisku itd do centrum Warszawy i mieszkania tam kupi³ bym sobie seicento ale to juz moje zdanie na ten temat

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    We Wroc³awiu e65 735i bierze 16-17L , e65 745i bierze 16-18L.
    Koniec kropka.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •