;) No tak jakby.Zamieszczone przez Anatol
;) No tak jakby.Zamieszczone przez Anatol
co arti no ładną masz 7 ale to temat innego kolegi który ma wcale nie gorszą sztukę
a jeżeli chcesz się popisywać to popatrz najpierw na auta innych kolegów i wtedy Ci przejdzie :)
zapraszam np do galerii Wiku, 7ka lub mojej ;D - auta z tym samym silnikiem ;)
pozdr.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
No dajcie się nacieszyć chłopakowi... Później dopiero zobaczy czego jeszcze brak... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
witam !! przepraszam że się wciołem z tym zdjęciem dopiero zaczynam postować i chyba coś żle klikłem pozdrawiam ;(
B-ędziesz M-iał W-szystkie
;) No problem.
Koledzy poradźcie :D.
W przyszłym roku przymierzam się do zakupu kolejnej 7-ki do kolekcji. Wybór padł oczywiście na E38. Generalnie interesuje mnie auto mocniejsze od tego obecnego ale też trochę nie w smak mi przepłacanie za paliwo. Obecne zagazowane V8 pali w sam raz. Aczkolwiek serce nie sługa i chęć zakupu 4.4l meczy mnie już od dłuższego czasu. Pytanie moje dotyczy wyboru silników. Z całej gamy silników wybrałem trzy o które chcę zapytać. Mówimy o wyżej wspomnianej 4.4l jako drugi jest starszy 4.0l no i jako kompromis miedzy mocą a spalaniem 3.5l. Który wybrać? Czy różnice w spalaniu są duże miedzy 4.0l i 4.4l? Czy może jednak 3.5l? Jak z awaryjnością tych jednostek? No i generalnie HELP bo męczę się z tą myślą już od pół roku ponad .
Aha i jeszcze, w grę wchodzi tylko manual i auto będzie na gazie.
Pozdro.
No to jak będzie? Dowiem się coś od Was?
poczytaj forum pełne tego typu pytan juz było
http://forum.7er.pl/jaki-model-kupic...097b0eea#72649
Jak się tak poczyta to faktycznie wychodzi że 4.4 i nic innego.
Swietnie sie prezentuja ta twoja furka. Ladnie zadbana ;)
Pozdrawiam