-
Zaawansowany Użytkownik
Roobs, nie kazdy kupuje z kompletem kluczy,ktore zniknely gdzies w czelusciach historii danego auta.
-
Zaawansowany Użytkownik
A ktoś orientuje sie ile kosztuje dorobienie normalnie działającego (otwieranie drzwi, imobilazer itd) kluczyka?
-
Zaawansowany Użytkownik
W Slupsku pytalem - kupujesz uzywany kluczyk, wyciagasz pilota i przekladasz do nowo zakupionego czystego klucza, programujesz, dorabiasz grot. Za calosc licza ok.500 pln.
-
Doświadczony Użytkownik
ja w ASO za klucz płaciłem jakieś 700 zł ( są różne wersje) Nic nie trzeba robić tylko sam klucz zakodować i po termacie.
Dlatego po zakupie dorabiamy drugi, a na szybko trza zrobić samą surowizne aby choć zamki otworzyć.
-
Zaawansowany Użytkownik
Miales kod immo? Bo tu jest podobno haczyk.
-
Doświadczony Użytkownik
Wszystko zrobili w ASO za 700 zł
-
Zaawansowany Użytkownik
Z tą klapą robicie takie tajemnice a wszystko jest na YT
-
Początkujący Użytkownik
Witam. Ja to mam ostatnio jakąś klątwe, najpierw zatrzasnalem sobie bagaznik po wyjeciu akumulatora, a teraz zatrzasnalem sobie kluczyki w bagazniku:/. Jesli macie jakies pomysly jak otworzyc samochod to prosze napisac. Jutro musze byc pod francuska granica.
-
Początkujący Użytkownik
Wybilem sobie trojkat w tylnich drzwiach bo tam nie dzialal centralny zamek. Ale nadal nie moge otworzyc innych drzwi i oczywiscie bagaznika. Ma ktos jakis pomysl teraz??Moze pomorze poddanie pradu pod maska...nie mam kabli wiec nie moge sprawdzic..
-
użytkownik

Zamieszczone przez
Gancza
Moze pomorze
Pomorze raczej nie pomoże
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Uprawnienia umieszczania postów