Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 78

Wątek: zatrzasnełem kluczyk

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Ja w swojej zatrzaśniętej e34 bez prądu bo się rozładował aku, a kluczyk nie pasował do wkładek-otwieranie tylko z pilota, auto lewarkiem do góry prostownik lub drugie aku kable do rozrusznika i mamy prąd w aucie. Nie ukrywam że chciałbym znać tą opcje otwarcia klapy w e38 w sytuacji zatrzaśnięcia

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Co da prąd w aucie jak kluczyki w środku?
    Nic.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL '97 4,4 M62 Shadowline
    Cytat Zamieszczone przez hubbimakow Zobacz posta
    Ja w swojej zatrzaśniętej e34 bez prądu bo się rozładował aku, a kluczyk nie pasował do wkładek-otwieranie tylko z pilota, auto lewarkiem do góry prostownik lub drugie aku kable do rozrusznika i mamy prąd w aucie. Nie ukrywam że chciałbym znać tą opcje otwarcia klapy w e38 w sytuacji zatrzaśnięcia
    Prąd w aucie mam... ale aby dobrać się do prądu muszę mieć kluczyk...a ten w bagażniku

Nadal czekam na pomoc, a auto zamkniete :(
    "... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    ja wam podpowiem mały patencik, dorabiasz klucz, sam grot i np wladasz go do tej zatyczki w progu od lewarka, lub gdzies przyczepiasz opaską pod nadkolem tam gdzie ty tylko wiesz.... rozumiecie o co chodzi....

Zaawansowany Użytkownik Awatar SIWEK30283
    BMW
    e38 740i
    Ja bez wiercenia nie widze tego:/

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    a nie taniej i szybciej bedzie boczna mała szybka? Zamawiałem kiedyś zamek lub wkład i nie było tanio nie wspomnę o czasie realizacji

PS
    Dziwi mnie to że są tacy nie mający drugiego klucza:/

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Ew. poświęcić szybę (niestety) http://allegro.pl/bmw-e38-728-98r-sz...005155855.html albo http://allegro.pl/szyba-boczna-trojk...966284914.html , zawsze jest to jakieś wyjście, albo poszukać speca, który poprosi Ciebie o odwrócenie się na kilka sekund i wykona usługę za ok. 250 zł:D Ale opcja z szybą będzie zdecydowanie rozsądniejsza i chyba tańsza
    Ostatnio edytowane przez zdzichu290186 ; 16-02-2013 o 09:23

BMW
    e38 740i
    Aby wejść do środka jeśli jest tunel to tylko duża szyba bo trójkąt wywali i tak nie wejdzie bo zblokuje się wszystko i d... tylko z pilota się otworzy przerabiałem już to , we wrocławiu pan mi powiedział za otwarcie 500 zł. Klape można rozwiercić i w kolorze ładną kupić za 250 zł i tak też zrobiłem przy okazji znikły parchy na łączeniu blendy z klapą.
    Podsumowując u mnie same plusy z tego kłopotu wyszły 250 zł w kieszeni i nowa ładna klapa bez rudego.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL '97 4,4 M62 Shadowline
    Dobra... dziękuje wszystkim za podpowiedzi i rady mniej lub więcej przydatne.
    Obyło się bez wybijania jakiejkolwiek szybki, bez wiertarki również. W każdym razie da się otworzyć samemu... Nie zajęło mi to wprawdzie 2 minut a jakieś 20... koszty - 0 zł, troszkę zmarzłem w stopy. :)
    "... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."

BMW
    e38 740i
    No to gratulacje ja nie wytrzymałem i popadłem w koszta

Uprawnienia umieszczania postów