Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: ACTA

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    No bo jak ktos nie jest przeciw ACTA to znaczy, ze jego tata, mama albo siostra jest z PO? Czy dla ludzi popierajacych PiS zawsze wszystko jest zero-jedynkowe? Olejus a Twoja cala rodzina siedziala w 2005 przy korytku a teraz nie ma z czego zyc, bo ludzie przy wyborach kopniaka w tylek dali? Zaraz pewnie sie dowiem, ze moj ojciec to byly SB-ek... Takie PiS-owskie biadolenie. Albo jestes z nami albo przeciwko... Jest okazja zeby poprotestowac to ludzie protestuja. Zeby byla jasnosc. Nie jestem za zadna partia. I nie zycze sobie aby ktos najezdzal na moja rodzine. Ktory sie przyzna, ze to jego babcia? Dalej, mowic prawde... :) http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
    Twój cytowany post nie tyczył się tylko ACTA tylko również wywodził się do partii politycznych (z zachwytem dla PO) dlatego chybione stwierdzenie ze jeżeli ktoś przeciw ACTA to z PO. Pytanie o powiązania rodziny z partią to nie obrażanie (przynajmniej z logicznego punktu widzenia bo surrealistycznej interpretacji nie biorę pod uwagę) tylko bardziej próba znalezienia podwalin tego zachwytu.
    Mi znacznie lepiej żyło się za rządów PIS + koalicja i zawsze o tym mówię a wręcz nawet podkreślam ! :) Nie wiem czy był SBekiem To ty zadałeś sobie takie pytanie :) ale pewnie i Ty nie znasz na nie odpowiedzi (traktuj w formie żartu niż chamskiej rozgrywki).
    Moja babcia jest w Rydzykowie , druga też :)

Olejus a Twoja cala rodzina siedziala w 2005 przy korytku a teraz nie ma z czego zyc, bo ludzie przy wyborach kopniaka w tylek dali?
    Mówisz "po bandzie" :D a odpowiedź masz kulturalniej :) : jakoś daje sobię radę :D
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 01-02-2012 o 13:56
    Pić trzeba ! Jeść można !

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    dlatego chybione stwierdzenie ze jeżeli ktoś przeciw ACTA to z PO.
    chyba z PiS ;)

Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Pytanie o powiązania rodziny z partią to nie obrażanie
    Zależy jak zadane :) .
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Uprawnienia umieszczania postów