Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 124

Wątek: ACTA

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    matraks nawet nie chce mi się Tobie wyjaśniać tego wszystkiego, bo widzę że Ty jak i część społeczeństwa widzi ACTA jako walkę ze ściąganiem plików z netu. Niestety dno jest znacznie głębiej...
    Masz chociaż jakieś małe pojęcie ile Polski jest tak naprawdę w obcych rękach? Wydaje mi się, że nie...
    Niestety w społeczeństwie jest sporo osób, które uwierzą we wszystko co im podadzą na tacy a nie chce im się samym przekopać trochę papierów i co nie co się dowiedzieć.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    matraks nawet nie chce mi się Tobie wyjaśniać tego wszystkiego, bo widzę że Ty jak i część społeczeństwa widzi ACTA jako walkę ze ściąganiem plików z netu. Niestety dno jest znacznie głębiej...
    Masz chociaż jakieś małe pojęcie ile Polski jest tak naprawdę w obcych rękach? Wydaje mi się, że nie...
    Niestety w społeczeństwie jest sporo osób, które uwierzą we wszystko co im podadzą na tacy a nie chce im się samym przekopać trochę papierów i co nie co się dowiedzieć.
    Dlatego zostawiam walke o "prawdziwa Polske" takim ludziom jak Ty... A wiesz ile Ameryki jest w rekach Chin i Indii?? Wiesz jaka czesc Niemiec jest w rekach Turkow i Serbow?? A wiesz jaka czesc Anglii jest w rekach Hindosow i Pakistanczykow?? A wiesz jaka czesc Francji jest w rekach Senegalczykow?? A wiesz jaka czesc Ukrainy i Bialorusi jest w rekach Rosjan?? A wiesz jaka czesc Chicago jest w rekach Polakow :)?? Cos mi sie wydaje, ze zaraz sie dowiem od Ciebie i od tego Pana 2 posty nizej pod pseudonimem "Gosc" jak ta nasza ukochana Polska jest rozkradana przez Niemocow i Rosjan...Rowniez chcialbym zaznaczyc, ze nie zycze sobie aby ktokolwiek wystepowal w moim imieniu w obronie moich prawa i mojej wolnosci. Chcesz walczyc o Polske i jej suwerennosc? To rob to pod swoim wlasnym sztandaerem. Nie uzywaj slow "Narod" "prawdziwa Polska" Prawdzwiy Polak". Nie uwazam tak jak Ty, ze wiekszosc spoleczenstwa jest tak glupia, ze nie potrafi wyciagnac wnioskow z tego co widzi. Ludzie potrafia i wyobraz sobie czytaja duzo... Nikt nie potrzebuje "jasnie oswieconego" guru pod nazwa "Anonimowi", zeby zrozumiec ACTA. Chcesz protestowac? To sobie protestu... A Innym daj spokoj. Rzad jest wybrany demokratycznie przez Polakow. Jesli spoleczenstwo samo uzna, ze nas ktos zrobil w balona to ich ocenimy przy wyborach...
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 26-01-2012 o 23:29

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    No to Tusk idzie do pierdla :) Pirat jeden :D

BMW
    Sprzedane
    matraks padłem ze śmiechu po Twoim wywodzie ;D dzięki, zabawny z Ciebie gość ;D
    Ostatnio edytowane przez MariuszE38 ; 27-01-2012 o 07:22
    ex:
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    matraks padłem ze śmiechu po Twoim wywodzie ;D dzięki, zabawny z Ciebie gość ;D
    Nie wiem co Cię tak smieszy w wypowiedzi matraksa. Ja tam widzę dużo spraw z którymi sie zgadzam. Jeśli się z tym nie zgadzasz to OK ale nie próbuj wmawiać innym, że jesli mają inne zdanie od Ciebie to znaczy, że nie mają racji. ;)
    Co do ACTA zobaczymy jak będzie, sprawa przycichnie i za miesiąc już nikt o tym nie będzie pamiętał, a TV i portale internetowe znajda sobie nowy temat, który znowu "podpali" naród ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    Sprzedane
    Moja racja jest bardziej mojsza niż twojsza, bo to właśnie moja racja jest racja najmojsza ;D
    ex:
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Moja racja jest bardziej mojsza niż twojsza, bo to właśnie moja racja jest racja najmojsza ;D
    to też dlatego przez 5 lat studiów prawniczych powtarzają : zdanie zaczynamy zawsze od "według mojej oceny .... " :)
    Pić trzeba ! Jeść można !

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Polecam poczytać... Wkrótce u nas...

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...wiadomosc.html

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta