Dzi¶ odby³ siê ma³y spocik z Marecki7er przy okazji ciemnych interesów :D
Wymienili¶my sie po ¶wi±tecznymi prezentami pogadali¶my i powzdychali¶my nad siódemkami :)
Wiêcej nie mogê powiedzieæ Marek dzieki za odwiedziny i prezent :D
Dzi¶ odby³ siê ma³y spocik z Marecki7er przy okazji ciemnych interesów :D
Wymienili¶my sie po ¶wi±tecznymi prezentami pogadali¶my i powzdychali¶my nad siódemkami :)
Wiêcej nie mogê powiedzieæ Marek dzieki za odwiedziny i prezent :D
No to widaæ bardzo ciemne interesa by³y ,¿e tak skromniutko bez zdjêæ ;D .Fajnie ¿e nawet takie micro-spociki siê odbywaj± gratki panowie ;)
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
zdj by³y ale dopóki Marek nie wróci do Wrocka nie wiem czy mogê je ujawniæ :D
Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 30-12-2011 o 14:07
A to z niecierpliwo¶ci± czekamy ;D Marek nie zatrzymuj siê nigdzie na posi³ek jest nie zdrowo ;D ;D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
Heh poka poka, nawet nie wiem kiedy robi³e¶ :)
Nie ma za co, dziêki za szybê bez niej by³oby ciê¿ko :D A lusterko odpad³o jak tylko zamkn±³em drzwi ;p
No to grubo by³o i pracowicie ;) Szkoda ,¿e lusterko ruchome.
No proszê ,proszê Jarek nie podejrzewa³am Ciebie o zdolno¶ci tajnego agenta ;D Zdjêcia tajemncze :D Jeszcze raz super ch³opaki :D Marek a Ty bardziej uwa¿aj na Agenta 007 hehehehehe.
No w³a¶nie dziêki za pokazanie pizzeri, jak wyje¿d¿ali¶my to i tak pomylili¶my drogê :D
Lusterko ca³e, dam Ci przy okazji :)
nie jest mi potrzebne , chodzi³o o to czy wgl przyda³o siê w drodze :D