Cytat Zamieszczone przez michal_5000
Za chwilę znowu będzie zażarta dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą...

Każdy ma swoje preferencje - sam mam mocno przyciemniane szyby z tyłu + rolety i nie narzekam. Ale widać Rafał lubi oryginały - jego sprawa.
Oryginały oryginałami, nie pisałem swoich wypowiedzi po to, aby atakować tych co mają takie, a nie inne szyby. Po prostu najzwyczajniej odpowiedziałem 7ka jakie ja z tego powodu miałem problemy i jakie mam doświadczenia. Oczywiście są też plusy przyciemnianych szyb jak np mniejsze nagrzewanie się środka, co jest ważne w przypadku skór w środku, większa intymność (sami wiecie po co ;) ), czy też mniejsze zainteresowanie złodziei tym co mamy w środku (mają problem z rozwaleniem takich szyb). W moim przypadku minusy przeważyły wszystkie plusy i tyle. Każdy robi to na co ma ochotę i to co mu się podoba. Na zakończenie dodam, że jakbym miał sobie coś z szybkami zrobić to zrobiłbym to naprawdę delikatnie i na wszystkich szybach (oczywiście oprócz przedniej), żeby pogodzić jedno z drugim. Pozdrawiam zwolenników i przeciwników ;)