prawdopodobnie pojawie sie u niego w sobotę i oblookam ta bumę,
No ale tak dla wyjaśnienia, z tego co niektórzy zauważyli to buda sama w sobie i wyposażenie jest oryginał, czyli tak jakby nic nie dokładane, klient podał mi numery vinu który rozkodowałem i wyszło to co wyszło czyli 1996 740 i wyposażenie tak jak na początku w temacie, napisałem mu smsa ze vin nie zgadza sie z tym co jest fizycznie, i ze to 1996 rok, a on na to ze w dowodzie ma 1999. I że to niemożliwe.
Wiec wnioski do jakich ja doszedłem są takie, najprawdopodobniej albo klient jest taki głupi ze podaje vin, albo nieswiadomy ze z autem jest coś nie tak, albo pomylił vin co jest najmniej prawdopodobne, możliwe że buda może byc ori i wyposażenie, tylko ktoś dokupił do tego papiery i tyle, tylko dziwi mnie dlaczego w dowodzie widnieje rok 1999, a vin po rozkodowaniu mówi o roku 1996, Zdarzaja sie przypadki ze roczniki z vinu i data pierwszej rejstracji sie nie zgadzają, np, tak jak w moim przypadku gdzie mam wg vinu grudzień 1995, a w dowodzie data pierwszej rejstracji maj 1996, no ale w tym przypadku to jest aż 3 lata róznicy.
PS. jak sie pojawie u kolesia na co najbardziej zwracac uwagę??? Może uda mi sie podskoczyc gdzies pod kompa podpiąc, to wtedy dużo sie wyjasni, ale nie wiem czy w Gołdapii coś ogarnę.