jak bedziezz na kompie to zobacz nr vin poszczególnych części alvo najlepiej odblokuj ukryte funkcje licznika! jezeli auto jest po przeszczepie nie odblokują sie
jak bedziezz na kompie to zobacz nr vin poszczególnych części alvo najlepiej odblokuj ukryte funkcje licznika! jezeli auto jest po przeszczepie nie odblokują sie
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Ja osobiście darowałbym sobie to autko...szkoda czasu,nerwów i pieniędzy...no chyba,że ktoś uwielbia kłopoty.Z tym autem niewątpliwie jest coś nie tak tylko dziwi mnie jak doszło do tego,że Vin jest z 1996 a auto 1999,jeśli miał papiery i numery to rocznik w dowodzie powinien się zgadzać z VIN-em...oświeciło mnie...gość miał numery z jakiegoś składaka,autko z 1996 ale sprowadzone do PL w 1999 jako składak dlatego miał w dowodzie 1999 a może nie mieć adnotacji składak bo albo urzędnik był niedokładny albo dowód był zmieniany i zapomnieli dopisać.Tylko czy w 1999 roku sprowadzano jeszcze składaki?Jesli tak to najprawdopodobniej papier jest z rozbitego składaka.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
o ile sobie dobrze przypominal to lata 95 96 byly skladaki
ale ktos sprawdzil czy tez zweryfikowal czy ten czlowiek dal wlasciwy vin.
czy poprostu 6 stron postow a gosc sie pomylil???
znajomek kupil sobie jakis czas temu e34 530 v8. jak je zobaczlem, od razu wydalo sie dziwne, pod maska, jakos tak nieskladnie, siedziala z tylu masakrycznie, jedyny plus to taki, ze srodek byl wypas. dal mi VIN na moja prosbe, rozkodowalem, okazal sie 2.5 TDS:D z NIVO:)
oto taki przecietny Kowalski, ktoremu cena podpasowala, a zero pojecia o kupowaniu samochodow.
I tak tez jak juz ktos napisal, wydaje mi sie, ze to ulep potocznie "szczepan". :)
no wedle winu ma szyby grube szyby tak???? dziwne ze na aukcji o tym nie pisze . chyba zadzwonie do gościa i sie go wypytam co i jak i jeszcze raz niech poda ten vin
--------------------------edit----------------
odebrała Pani na vin w komórce zaraz mi prześle
-------------------------edit-----------------
rozkodowałem vin no i wyszło to samo . zadzwoniłem i sie zapytałem czy jest on poprawny , bo zgadza sie tylko słowo bmw 740 z tego vinu i według niego auto jest z 1996 roku. Pani sie zdziwiła i ma zajrzeć do auta i zobaczyc czy vin jest poprawny
Ostatnio edytowane przez szczurek ; 19-01-2012 o 17:47
zoabzczymy ale pewnie usuna ogloszenie
ślad zostanie zawsze :) teraz to tylko autogiełda albo sama giełda i polowanie na naiwniaka