Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
A komunikaty z gps sa slyszalne ?
Moim zdaniem, wszelkie zmiany za mniej ni¿ 2 ty¶ z³ nie maj± wiêkszego sensu. Tañsze rozwi±zania zawsze powoduj± ¿e za chwil± dojdzie sie do wniosku ¿e dalej s³abo gra, tzn nie na tyle lepiej jak fabryczny.
Minimum to panele w drzwi pod 16 ( niech kto¶ siê wypowie ile teraz bior± za komplet) oraz tweetery w s³upki przednie.
Kole¿ka kiedy¶ mia³ taki zestaw za 900 z³ + robocizna i gra³o lepiej jak fabryka mimo ¿e by³o na samym radiu :)
sledze temat i sie nie zgodze;) mialem sie nie wypowiadac bo JESZCZE nie mam audio ALE w przyszlym miesiacu juz bede miali za OKOLO 1500zl (pewnie dojdzie do 2 k jak znam zycie):) a robi mi to koles po polibudzie z zapalem do tych zabawek ktory pracuje w car audio:) na przod mowi ze glosniki fokala(13cm) nowe pod wzmak(ja sie nie znam ale pisze co mi mowil) do tylu skrzynka pod wymiar za tylnie siedzenie glosnikiem w strone kabiny na "mono bloku" czyli typowy pod sub wzmaku(glosnik on ma takze moze ta cena dlatego nizsza + wzmaki tez ma zapewne) i mowil ze bedzie gralo ladnie i czysto i "szybko":) jak bede mial to sie pochwale:) + wszystko pod ori radyjko:) pozdrawiam:)
no to przynajmniej po ludzku bêdziesz mia³ skrzynkê w baga¿niku :)
Porób zdjêcia z monta¿u, dziury, wi±zki itd :)
Z 13cm pod seryjnym boczkiem te¿ da siê wiele zdzia³aæ. Podstawa to solidny monta¿ oraz wyg³uszenie drzwi, a wiêc pierwsze co trzeba zrobiæ to seryjne plastikowe puszki zast±piæ czym¶ stabilniejszym, np. MDF
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
Osoby z Lublina i okolic zapraszam pos³uchaæ seryjnych g³o¶ników pod wzmacniaczem w mojej 7 ;)
Michal750 to znaczy ze nic nie zmieniles a i tak lepiej gra ?
Tak doda³em tylko wzmacniacz i bass. Efekt jest taki |e jest g³o¶no i wyra¼nie. Koszt jest ¿aden i mo¿na to pó¼niej dalej rozbudowywaæ gdyby kto¶ siê jednak zawiód³. U¿ywany wzmacniacz dobrej klasu kosztuje pewnie ok 200. Je¿eli kto¶ nie chc inwestowaæ w super sprzêt zapraszam pos³uchaæ u mnie mo¿e uzna |e mu to wsytarczy. Tak pod³±czone fabryczne Audio gra g³o¶no i wyra¼nie oraz ma mocny bass w zale¿no¶ci od jako¶ci nagrania. Jest o 500proc. Lepiej w porównaniu do orygina³u. U mnie nie ma jeszcze tylko tweeterow ale jest na nie kostka wiêc bêdzie to chyba kwestia tylko podpiecia. Na razie nie mia³em czasu do tego zajrzeæ.