Niezłe głupoty też są popisane w zakładce 'dane techniczne". Turbobenzyna, 407km.., 600Nm
Niezłe głupoty też są popisane w zakładce 'dane techniczne". Turbobenzyna, 407km.., 600Nm
kurde jaka kasa takie auto ,a swoją drogą ciekawe ile jest na forum aut wypasionych na full że taka krytyka się sypie na e65 za 40k
Nikt tu nie krytykuje wyposażenia, tylko żeby było ono adekwatne do ceny i nie było oszustw w opisie.
tylko że są tacy kurzy cenią sobie brak wyposażenia i ważniejszy jest dla nich zdrowy motor czy skrzynia niż jakieś tam elektroniczne pierdoły podnoszące awaryjność auta.ja osobiście jestem za wyposażeniem lecz większość starszych ludzi ucieka od tego
z moich obserwacji:D:D tak wynika
Z Twoich obserwacji wynikają również inne "ciekawe" rzeczy, więc może czas się zastanowić czy warto nas raczyć takimi informacjami i czasami zamiast klawisza ENTER po napisaniu posta, nacisnąć DEL.
Ja,nie będąc już pierwszej młodości,uwielbiam nowinki techniczne,szczególnie w dziedzinie elektroniki i myślę,że moje pokolenie daje rady z "gadżetami" nie gorzej niż 20 lat młodsi ludzie.Osobiście bardzo lubię też pełny wypas w aucie,szczególnie tej klasy co seria siedem od BMW,nie wykorzystuję też dzieci do programowania DVD czy Blu-Ray,nie mam też pojęcia z kąd takie wnioski,że starsi wolą sprawne auto od naładowanego,gdzie jest mnóstwo rzeczy do zepsucia,wolą naładowane i sprawne a to robi różnicę.
Myślę też,że wielu "starszych" ludzi jest podobnego zdania.
Przepraszam za "bicie piany" ale musiałem to napisać.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)