Może sobota 31 marca 2012 ??
Może sobota 31 marca 2012 ??
jeśli chodzi o mnie to nie wiem czy będę już w domu 6-7.04.2012 bardziej mi odpowiada ale nie wykluczone że 31.03.2012 mogę już być na miejscu
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Dobra panowie i panie szybka decyzja odnośnie daty spota jak dla mnie sobota 31 marca 2012 może być jest jeszcze 7.4.2012 tak że wybierać datę i pisać a ja już poruszę temat miejsca mianowicie jezioro wielkie koło Witnicy dobre miejsce na grilka oraz jezioro marwickie koło wysokiej okolice gorzowa czekam na inne propozycje oraz godzina i miejsce spotkania w celu dojazdu do miejsca docelowego musimy się szybko zdecydować bo czasu coraz mniej
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Dla mnie lepiej pasuje 7.04. Auto mam u mechaniora i pewnie nie zdąży do soboty. Miejsce dla mnie bez znaczenia.
Mi też odpowiada termin 07.04.2012, miejsce fajne co Picollo zaproponował czekam na Wasze opinie i ustalenia
31.03 mi nie odpowiada , małe przeróbki będę robił więc auto cały dzień na kanale , 7.04 jak najbardziej tak
Panowie mi każda sobota i miejsce odpowiada, więc ja się dostosuję czekam tylko na konkrety!!! oby tylko wypaliło!!
No Panowie to już prawie większość.:D Ustalmy tylko miejsce i godzinę.:p
No i wszystko jasne 07 kwietnia 2012 godzinę np. 14-15 ta aby każdy na spokojnie dojechał itp. Miejsce ? okolice Gorzowa Wlkp. lub Witnicy jak zaproponował Picollo
Dobra panowie biorę sprawy w swoje ręce
data spotu- 07.04.2012
miejsce spotu- Witnica
godzina 15:00 (ul.Gorzowska33 extino wie gdzie. Moja becia będzie na ulicy widoczna- główna trasa gorzów wlkp. kostrzyn)
dojazd do miejsca docelowego Jezioro wielkie lub jezioro marwickie ( to trzeba ustalić )
teraz pytanko kto bierze grila? Ja biore krateczke piwka i prowiant;)!!
extino które jeziorko ci odpowiada?? to tam pojedziemy aby darować sobie rozwarzanie które jeziorko lepsze jak dla mnie to obojętnie bo jedno i drugie mi się podoba
Ostatnio edytowane przez Picollo ; 27-03-2012 o 22:41