Chciałem wam zaprezentować auto którego właścicielem jest Maciek. Jest to naprawdę rodzynek jedyny w swoim rodzaju( choć spod znaku gwiazdy).
Chciałem wam zaprezentować auto którego właścicielem jest Maciek. Jest to naprawdę rodzynek jedyny w swoim rodzaju( choć spod znaku gwiazdy).
Anatol to nie Keskiny :D :D :D :D
to sa MAE jezeli cos to Ci mowi to zmienisz zdanie :P
Zreszta to sprawa gustu.
kubica ten maćka to jest V12.
Anatol, myślę że gdybys zobaczył na żywo felgi to zmieniłbys zdanie. Muszę wam powiedzieć że zdjęcia nie oddają nawet w 20 procentach tego co sie czuje oglądając auto na żywo. Możecie mi wierzyć. naprawdę. zresztą 7ka niech się wypowie. On widział wczoraj.
Ja na mercach nie znam się . niech maciek się wypowie.ale silnik jest napewno v12 bo widziałem.Auto jest kosmiczne po prostu.
widzialem,widzialem...
V12 600SL/SL600 w zaleznosci od roku produkcji auto mialo rozna moc... poczatkowo mialy one chyba 408KM potem zredukowali do 394KM jesli dobrze pamietam, a jesli jest to SL60 to koni ma wiecej...
maciek ma fajny film w ktorym jedzie prawie 300km/h... napewno zapoda go wam ;)
kola...19" MAE pasuja do merca... ale czy sa ladne..jedemu sie podobaja drugiemu nie...normalne..
moj typ od zawsze to BRABUS ... ;)
a ja panowie sie przejechałem, to powiem wam że ten moment czułem tak jakby siedzial na miejscu pasażera i mnie nie zostawiał dużo miejsca, moment po prostu był taki że drzwi sie nie domykaja hahahahahahaha
powiem wam że mnie zawsze sie podobaly takie felgi o lekkim kształcie ale te mae naprawde robią wrażenie pózniej wkleje taka fotkę z bliska tych felg