Niestety ale filmik obrazuje czêst± rzeczywisto¶æ...
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Mega dobry filmik !
jak zmieniæ swoje ¿ycie za kilkaset baksów na jeden wieczór :]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Przykre :)
Niestety obecnie rzeczywisto¶æ jest nawet gorsza ni¿ na tym filmie.
Choæ nie powiem, film i przede wszystkim mora³ bardzo ciekawie przedstawione.
Super filmik :)
Nie rozumiem czy siê niektórzy bulwersuj±. Je¶li jest wybór miêdzy wygodnym ¿yciem przy boku bogatego mê¿a, a przeciêtno¶ci± przy boku niebogatego mê¿a to ca³kiem zrozumia³e jest wybranie tego pierwszego. W filmiku jest to oczywi¶cie przedstawione w nieco przejaskrawiony sposób ;D Nie nazywa³bym tego kupowaniem kobiety, a raczej zdobywaniem jej na kredyt ;D
Panowie - ten filmik powinien Was motywowaæ do my¶lenia i dzia³ania ;D
Gra muzyka
Tak by³o,tak jest i tak bêdzie...
Hehe fajny filmik.Swoj± drog± nigdy w ¿yciu nie kupowa³em auta ze wzlêdu na baby wychodz±c z prostego za³o¿enia : przecie¿ to ja p³acê wiêc auto ma siê podobaæ mnie, a czy podoba siê im? To dla mnie kwestia co najmniej drugorzêdna.¯ycie na d³u¿sz± metê z prost± w obs³udze idiotk± jak ta w filmie to by chyba raczej horror by³.... ³ihihihi!!!
Ostatnio edytowane przez Thomsen1 ; 13-01-2012 o 13:36
Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e
Bardzo dobra produkcja, chocia¿ w gruncie rzeczy to smutna :/
rozmawia³em dzisiaj na temat tego filmiku z jednA kobiet± i odpar³a mi ze ka¿da pani szuka najmocniejszego cz³onka stada , który zagwarantuje jej to ze nie bedzie g³odowaæ i ¿yæ na ulicy i taki oto lud¿ zagwarantuje jej dziecku takie samo dobre ¼ycie. wiadomo ze jak go¶æ ma dobry samochod i jest ³adnie ubrany i nie zapuszczony to ma jaki¶ lepszy status spo³eczny i on lepiej siê zajmie kobietA ni¿ np robol co wróci o 21 do domu i przymiesie wyp³ate co starczy na kilka obiadow
generalnie fajnie ¿e mu sie uda³o " zaliczyæ " panienkê. Co by by³o gdyby jednak nie chcia³a ??? kilka stówek dolców w ua to sporo . mo¿na te¿ i¶æ innym tokiem my¶lenia. tutaj krótki filmik
http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ
Ostatnio edytowane przez szczurek ; 13-01-2012 o 22:55
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P