Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Schodząca folia z tylnych lamp.

Co Wy chcecie od gościa, furę ma jak ta lala a tu zero pomocy. Proszę się w pas zaraz kłaniać, no ale już ;D.
    Zdjęcia też eleganckie. Na jednym widzimy elektryczne sterowanie szyb (rarytas, mało kto ma, większość ma na korbkę). Na innym podłokietnik w tylnej kanapie (no to to już jest mega wypas, ja mam tam dziurę ;D).
    No to pożartowaliśmy ;D.

Kolego, jak schodzi Ci folia z lamp to (tak jak kilka osób Ci napisało powyżej) masz podmienione klosze i tyle. Wymień sobie na ori lub co tam chcesz. Żaden fachowiec Ci tu teraz elaboratu nie wywali czemu Ci folia zeszła.
    Aczkolwiek odpowiedź jest banalna:

Zeszła bo jej tam powinno nie być ;D.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    ja ci chłopie zazdroszcze barków i zagłówków . możemy sie zamienić dam ci ori kryształki gdzie zadna folia nie złazi. może to nie folia a ktoś ci klarem psiknął zeby sie ładnie świeciły??? bo miałeś zmatowiałe . to samo jest w ori poliftowych lampach e e39 turing tam matowieją
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez szczurek Zobacz posta
    ktoś ci klarem psiknął zeby sie ładnie świeciły
    O..faktycznie to bardzo prawdopodobne.Jeżeli to ori to polerkę strzelić i tyle ale najlepiej kupić ori w ładnym stanie i po kłopocie...Pozdrawiam
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740iA VI 2001r.
    Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Myślę, że najprędzej jest to zrobione klarem. Coś z tym fantem zrobię na pewno. I zamieszczę zdjęcia. Ile trzeba zapłacić za takie oryginalne lampy? Cieszę się, że tyle osób się ruszyło, żałuję że dopiero po wsadzeniu kija w mrowisko. :p Chwalić się nie bardzo jest czym bo za auto słono zapłaciłem. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    kup najpierw preparat do ściagania farby w castoramie jest za kilka złotych(max 10) . polej na szmatkę i zobacz czy bedzie schodzić ta folia czy klar z kloszy .
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    @mr s
    Rzadko odzywam się na forum... niestety... przyznaję się do tego. Dużo natomiast czytam, uczę się od innych i staram się szanować zdanie wszystkich forumowiczów. Kilka lat pracuję w branży motoryzacyjnej. Przez 3 lata sprzedawałem Mercedesy, a od kolejnych trzech zajmuję się w końcu sprzedażą BMW. Na co dzień spotykam się z takimi ciekawymi przypadkami Klientów, że mógłbym książkę napisać i byłaby to niezła komedia dla wszystkich. Ale Tobie poświęciłbym na pewno akapit w rozdziale "dramat". Weź się chłopie ogarnij, bo Twoje posty jeb.ą dramatem. Biało-niebieska szachownica z Monachium, którą możesz zobaczyć na samej górze strony, pomyliła Ci się z Czerwonym Krzyżem Caritasu.
    P.S. Chcesz wsadzić kij w mrowisko? Idź do lasu. Moim zdaniem nie dorosłeś do 7er...a szkoda. To zarówno zajebiste źródło wiedzy i... jeszcze bardziej zajebisty samochód. Zamiast pisać jakieś pierdoloty - poczytaj posty ogarniętych Kolegów z forum 7er...
    Ostatnio edytowane przez NocturN ; 24-01-2012 o 07:27

Uprawnienia umieszczania postów