Ja jestem pokroju ludzi, którzy wymieniają część jak im się przypomni, a nie jak padnie. Czasami mi się nie chce zamówić konkretnej części (teraz sonda lambda). A przed sprzedażą tym bardziej...
Ja jestem pokroju ludzi, którzy wymieniają część jak im się przypomni, a nie jak padnie. Czasami mi się nie chce zamówić konkretnej części (teraz sonda lambda). A przed sprzedażą tym bardziej...
Z tego co ja widze to szyba drzwi kierowcy jest zwykła a tylne podwójne...
Ostatnio edytowane przez l_mariuszjunior ; 15-01-2012 o 10:00
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
Boss dokładnie tak samo myślę ;D
I nie piszcie bzdur, że jak się auto sprzedaje to się już nic nie robi i jeździ się aż auto się rozleci. Jak sprzedawałem auto to normalnie wymieniałem części jeśli coś było do wymiany. Chyba iż zakłada, że to taki złom i musi go sprzedać choćby za tysiąc złotych.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
A czy ja napisałem, że śmigam aż się autko rozleci? Bo nie wydaje mi się. Wychodzę z prostego założenia, jeżeli sprzedaje autko i jest w nim coś do zrobienia, co nie zagraża bezpieczeństwu poruszania się nim to wolę komuś opuścić 500 zł niż dołożyć tysiaka. I nie powiesz mi kolego, że załóżmy walnie Ci tarcza sprzęgła w momencie sprzedaży i łaskawie zrobisz prezent nowemu użytkownikowi i dołożysz mu gratis od siebie tysiaka wymieniając je od ręki. Bo w to to nie uwierzę. Pozdrawiam
Tak, wymienię ją, bo jeśli to będzie mnie kosztować "tysiaka", to więcej jak pewne jest, że mało kto wogóle będzie chciał auto obejrzeć, a ten co już obejrzy i będzie wiedział w czym rzecz to napewno nie tylko o jednego tysiaka będzie chciał zbić cenę :D
Czyli zakładam kolego, że jeśli zacznie Ci siadać elektryka np. nawiewy to będziesz tak jeździł ;D
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Wracając do tematu, Ktoś kiedykolwiek oglądał te auto???
"kamil_aparat" byłeś oglądać???
Temat obserwuje już jakiś czas i ciekaw jestem co w tym aucie siedzi (znaczy jaka niespodzianka:D ).
V8 Garage
Niestety mimo niedużej odległości nie mam czasu tam podjechać. Faktem jest, że cena robi się coraz bardziej okazyjna. Przyczyny moim zdaniem są 2: albo to skarbona, albo facet ma kasę + np. 2 autko w garażu i tej najzwyczajniej chce się pozbyć. Muszę w końcu ją zobaczyć, tylko pytanie kiedy się uda?