Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Komunikat - brake linings

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar kosaaro
    BMW
    E38 740i
    ja robie 3 tyś km rocznie to mi jeszcze wystarczą długo, więc sie pytam? A Ty ameryke odkryłeś zeby wszystko wymienić, to to ja wiem !! pytam o czuknik czy ściera sie od km czy od wielkości klocka?
    kosaaro

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez kosaaro Zobacz posta
    ja robie 3 tyś km rocznie to mi jeszcze wystarczą długo, więc sie pytam? A Ty ameryke odkryłeś zeby wszystko wymienić, to to ja wiem !! pytam o czuknik czy ściera sie od km czy od wielkości klocka?
    Sensor ściera się wraz z klockiem po czym zamyka się obwód i pokazuje zużycie. Nie, nie odkryłem ameryki. Ale chyba po to są zamontowane czujniki, żeby informować o wymianie okładzin.

P.S mała poprawka. Obwód zostaje przerwany a nie zamknięty.
    Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 26-02-2012 o 18:34

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    Sensor ściera się wraz z klockiem po czym zamyka się obwód i pokazuje zużycie. Nie, nie odkryłem ameryki. Ale chyba po to są zamontowane czujniki, żeby informować o wymianie okładzin.
    To według Ciebie wystarczy wypiąć wtyczkę czujnika i komunikat zniknie, bo obwód znowu bd otwarty? :D
    V8 Garage

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez tomgtdek69 Zobacz posta
    To według Ciebie wystarczy wypiąć wtyczkę czujnika i komunikat zniknie, bo obwód znowu bd otwarty? :D
    Słuchaj. Nie jestem alfą i omegą, nie jestem też mechanikiem. Zapisałem się na forum, żeby uczyć się nowych rzeczy, ale także czasami pomóc w miarę możliwości. Nie wiem wszystkiego. Ale poświęcam swój czas, nawet siedząc na google i szukając odpowiedzi jeśli sam czegoś nie wiem, żeby pomóc innym użytkownikom. Przy okazji sam się uczę. Jeśli wiesz lepiej to napisz co wiesz. Nie chcesz to nie pisz i nie szydź z innych.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kosaaro
    BMW
    E38 740i
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    Słuchaj. Nie jestem alfą i omegą, nie jestem też mechanikiem. Zapisałem się na forum, żeby uczyć się nowych rzeczy, ale także czasami pomóc w miarę możliwości. Nie wiem wszystkiego. Ale poświęcam swój czas, nawet siedząc na google i szukając odpowiedzi jeśli sam czegoś nie wiem, żeby pomóc innym użytkownikom. Przy okazji sam się uczę. Jeśli wiesz lepiej to napisz co wiesz. Nie chcesz to nie pisz i nie szydź z innych.
    Przyłącza się do twojej wypowiedzi
    kosaaro

Uprawnienia umieszczania postów