te uszczelki co pokazałeś są od diesla! a do twojego czyli tak zwane okulary kosztują około 80zł x4 w aso. Przynajmniej ja tak płaciłem
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 13-01-2012 o 17:46
a ma ktoś może do sprzedania kolektor ssący w przyzwoitym stanie ? potrzebna mi tylna część jakaś blaszka podobno, M60B40
odmę kupuje się nową najlepiej oryginał,trzeba też zwrócić szczególną uwagę na długą aluminiową rurkę która idzie przez cały ssący do odmy zakładana na oring bo łatwo ją zdeformować
sławomir
Mam kolektor i odme jakby co pw
mój mechanik sie jednak trochę pomylił i to nie kolektor ssacy tylko odma
to jest odma tak ?
tak kolego to jest odma a raczej SFATYGOWANA ODMA;0 przerabiałem temat tydzien temu tylko nie sciagałem kolektora,choc tez czyscilem z oleju ale sciagnołem odme i przepustnice i (jezeli nie masz rak jak bochny chleba ja niestety mam ale braciak mi w czyszczeniu pomógł) bez problemu czyscisz kolektor w srodku oczywiscie jakas szmatka czysta ;)
BUMERMANIAK
a tak na marginesie to ten koles http://www.youtube.com/watch?feature...v=kKNeN8tR3wM#! poszedl totalnie na łatwiznę he he dobry sposób...
BUMERMANIAK
ręce mam akurat chude wiec spoko, kurde na szybkości teraz tylko muszę kupić tą odme, jestem z pod warszawy, podajcie mi proszę adres serwisu w wawie albo numer tel gdzie dostane oryginał