M57 -230km/h
ale za to 1000RR '08 300km/h peklo
Na lądzie :D
Swoją 735i: 210km/h i chętnie szła dalej
Audi RS6: 285 km/h
Na wodzie :D
4-silnikowa łódź desantowa: 150km/h
W powietrzu :D
Boeing 767: 900km/h
Pozdrawiam lubiących prędkość![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Jak czytam to co wy piszecie to sie wlosc na glowie jezy , powinni wam pozabierac prwaojazdy za taka jazde . Ciekawy jestem jak byscie sie zachowali jadac 200 na godzine przez miasto i ktos by wyszedl na ulice jakies dziecko . Bezmyslnosc nie zna granic !!!
P.S zreszta widac wyraznie co sie dzieje na polskich drogach ilu przechodni na pasach jest potraconych .
7er jechalem chyba 130kmh maks.
Najwiecej jechalem MB SLK 2,3k - 242kmh z gps'a (250kmh licznikowe)
PS: niech ktoś poprawi tego orta w tytule tematu bo aż się niedobrze robi
Ostatnio edytowane przez Truth ; 18-01-2013 o 14:51
Ja autem licznikowe 260km/h. Gixxem 299km/h na 5biegu i licznik dalej nie pokazuje. Na 6 myślę że ok 315km/h :p
dobre 220 ale na autostradzie i spoko szła dalej ale już nie próbowałem... Ogólnie był to chwilowy impuls, parę sec. i już było powyżej 200..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Przechodnie na przejściach giną z innych powodów. Mnie uczono jeszcze w przedszkolu, że jezdnia jest dla samochodów i nie wolno wyjść na przejście jeśli coś jest w zasięgu wzroku i sprawdzić to trzykrotnie.
Teraz uczy się, że pieszy ma na przejściu pierwszeństwo, więc się barany ładują prosto pod koła i jeszcze wygrażają, jak hamujesz z piskiem opon.
Oczywiście też jestem przeciw rażącemu przekraczaniu prędkości w terenie zabudowanym.
Wkurzające są jednak miejsca (dwupasmówki bez skrzyżowań i przejść) w tymże obszarze, gdzie ograniczenie jest tylko dla fotoradaru lub niebieskich ptaszków ukrytych w krzakach.