Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 127 z 127

Wątek: Ile jechaliście swoimi siódemami ? ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez Kecaj Zobacz posta
    Choćby Ci wyszedł na środek krajówki, bez przejścia itp. a potrącisz go - wina jest Twoja. Niestety.
    Teraz to dowaliłeś.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Kecaj Zobacz posta
    Choćby Ci wyszedł na środek krajówki, bez przejścia itp. a potrącisz go - wina jest Twoja. Niestety.

I to właśnie są nasze beznadziejne przepisy ,a przechodnie chodzą jak "NIEDOŁĘŻNE KROWY " i nikt o tym nic nie gada.

Po drodze jeżdzą auta ,po chodniku chodzą piesi ,a jak chcą przejść drogę to mają tak samo uważać jak każdy kierowca ,a jest na odwrót w naszym debilnym kraju

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Po drodze jeżdzą auta ,po chodniku chodzą piesi ,a jak chcą przejść drogę to mają tak samo uważać jak każdy kierowca ,a jest na odwrót w naszym debilnym kraju
    Tym bardziej, że dla pieszego uwaga, to kwestia życia i śmierci ;-)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Jozymek23 Zobacz posta
    oczywiscie, zgodze sie ze z power commander lepiej moto jedzie bo zmienia sie mapa maliwa, sam mailem w 1000RR PC i bylo czuc roznice, ale obrotow nie przezkoczysz. czy jest PC czy nie to na kazdym biegu bedzie jechal moto tyle samo, tylko bedzie szybciej sie rozpedzal. to czy ma 200KM czy 300KM to nie swiadczy o tym ze na 5 biegu czy innym bedzie szybciej jechal, nie ingerujac w zebatke lub przesuniecie odciecia obrotow nie uzyskamy wiekszej predkosci na kazdym biegu. i to mnie dziwi ze twoj gsxr na 5 biegu jedzie 299km/h a honda 1000rr czy R1 jedzie ok 280km/h na 5 biegu. jezeli masz zmieniona zebatke i masz mniej zebow niz ori to sie zgodze ze tyle jedzie na 5biegu.
    1000rr nie miałem okazji jeździć,ale co do R1 z porównywalnego roku co mój to całkowita przepaść... Co do zębatki to sam nie wiem,będę zmianiał na wiosnę na standard więc i może wskazania licznika się zmienią. Jednak możliwe że było coś kombinowane bo na koło stawia go dużo szybciej niż kumpla ZX10R i R1.

Co do wskazań to np jak powoli go rozpędzę na 2 do odcinki to mam o 3-4km/h mniej niż bym to robił bardzo gwałtownie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Cytat Zamieszczone przez PiotrekV8 Zobacz posta
    niejeden cisnął circa 200kmh na taczaka czy europejskiej ale na wojska polskiego??
    Lepiej żeby nie było powtórki z 01 maja 2004r. właśnie z ul. Taczaka - 3 trupy, prędkość koło 200km/h. A o Wojska Polskiego to już nie wspomnę, lepiej było jechać te 195 na ul. Ku Słońcu. Po jednej stronie bloki, a po drugiej największy cmentarz w Europie, daleko by nie było. Pzdr.

A co do tematu, 750 tak jak kiedyś pisałem 250km/h.
    K 1600 GT w zeszłe lato 260km/h.
    Ostatnio moje (20 lat już minęło) E34 pokazała pazur, 4 bieg + benzyna = 220km/h. Oczywiście próba robiona na autostradzie A11 Niemcy.
    Ostatnio edytowane przez tgracing ; 19-01-2013 o 10:24
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Zablokuj Lewarek żebyś nie mógł wbić na D tylko na 1. Jedynką do odcinki masz 80 więcej ci nie trzeba.
    Nie wiem co dokładnie chciałeś przekazać tym postem? :)

Zaawansowany Użytkownik 7er User Awatar Jozymek23
    BMW
    730d e38
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    1000rr nie miałem okazji jeździć,ale co do R1 z porównywalnego roku co mój to całkowita przepaść... Co do zębatki to sam nie wiem,będę zmianiał na wiosnę na standard więc i może wskazania licznika się zmienią. Jednak możliwe że było coś kombinowane bo na koło stawia go dużo szybciej niż kumpla ZX10R i R1.

Co do wskazań to np jak powoli go rozpędzę na 2 do odcinki to mam o 3-4km/h mniej niż bym to robił bardzo gwałtownie.
    spoko, nie ma co sie spierac o pierdoly, wazne ze chodzi jak trzeba i git. uwazaj na siebie kolego, ja juz sie wyleczylem z motorow.