Zdjecia nie sa za dobre, reszta sie skasowala.Wersja nie za bogata z tego co sie orientuje ,nawet nie wiem co ona tam ma .Rolete tylna i bagaznik na pilota to wiem, ale dalej nie mam pojecia . Moze wie ktos co to za model itp, moge nr vin wrzucic bo ja sie rozczytac nie moge. W takim stanie wygladala po zakupie ,byla na przegladzie u paru mechanikow podobno wszystko wporzadku.Dopiero bede zaczynal modernizacje zobaczymy co z tego wyjdzie ,aha byla po gradobiciu ale to sie da.Wkrotce wrzuce lepsze fotki pozdrawiam.
![]()
No i się chłopak fotek nauczył wklejac i szaleje ;)!!
Autko fajne ale tylne lampy do wymiany jak dla mnie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Fajna 7er, jak dla mnie każda siódemka powinna mieć klimatronic, a jeśli chodzi o lampy tylne również sądze że niema to jak oryginał :)
Może żyje w błędzie, ale do tej pory myślałem iż w 7 jest tylko klimatronic tylko że z rożnymi panelami... (panele z przyciskami i wyswietlaczem oraz ten na pokrętła, przy nim był inny mechanizm dmuchawy ale to chyba nie zmienia faktu że to tez jest klimatronic???)
Ps witam kolegę Chinol ;)
V8 Garage
Climatronic – elektroniczny system sterujący układem klimatyzacji automatycznej i przewietrzania pojazdu, stosowany w samochodach produkowanych przez koncern Volkswagena. Nazwa ta w języku potocznym stosowana jest również dla określenia układów klimatyzacji automatycznej stosowanych przez innych producentów. Jeśłi chodzi o ten typ, tu klimatazję załączasz elekrycznie natomiast sterujesz ją manualnie.
Nie specjalnie widzę różnicę w komforcie używania pokręteł a przycisków i tu i tu mogę ustawić temp. 18st. włączyć klime i więcej przy tym nie grzebać... Nie wiem (raczej nie pamiętam, bo kiedyś miałem panel z pokrętłami) jak jest z funkcja "auto" dla ustawień nadmuchów (to chyba jedyne co wyróżnia ten panel od reszty)
V8 Garage
Ja w mojej poprzedniej 7 czyli w 728 miałem identyczne pokrętła jak kolega (załozyciel tematu) i sobie chwaliłem i nie narzekałem że nie mam przycisków - większej różnicy nie ma
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dla niektórych niema to różnicy, ale jak dla mnie w takim modelu jakim jest 7er pokrętła nie pasują, w przeciwieństwie do audi a8 d2 w których klimatronic był jedyną opcją jeśli chodzi o sterowanie klimą, ciepłem itp.