Tak przedstawiałem się, tylko miałem problem z wgraniem zdjęć, ale już to rozpracowałem i pomyślałem że zaprezentuje ją ponownie z fotkami :)
Tak przedstawiałem się, tylko miałem problem z wgraniem zdjęć, ale już to rozpracowałem i pomyślałem że zaprezentuje ją ponownie z fotkami :)
Niepotrzebnie dublujesz tematy - mogłeś w tamtym zdjecia dodać i opisac autko,możesz sobie też bloga założyć
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Już połączone ;-)
Na przyszłość: zawsze możesz wkleić zdjęcia do pierwszego postu w temacie, a na ostatniej stronie napisać np.: "wrzuciłem fotki, są na 1 stronie".
OK, sorrry mój błąd, na przyszłość będe wiedział :)
Noooo Witam kolegę!
Gratulację widzę że są listwy chrom na szybach Wow! i to na przedniej też! tu mnie zaskoczyłeś , u mnie przednia jest czarna. nawet jakiś czas temu na takich samych felgach stała. patrz jak Twoja tylko granatowa:
teraz jeżdżę na słoneczkach:
Wiesz że te chromowe listwy na tylnej szybie z połączeniem z chromem wewnątrz reflektorów oznacza że jest to wersja wystawowa - Gratuluję ponieważ to wielka rzadkość. Na prawdę możesz być z niej dumny i dbaj o nią - to nie jest pierwsza lepsza e38 - pamiętaj o tym zawsze!
Powiedz który rok i miesiąc produkcji?
i koniecznie zapoluj na drewnianą kierę.
Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 13-01-2012 o 09:04
Rok produkcji: Luty 1999
No to my tu pitu pitu, a auto już wystawione na sprzedaż :(
Gra muzyka
Znana sytuacja hah :) ale auto naprawde wypas
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.
Niestety, sytuacja finansowa zmusiła mnie do sprzedaży 7er :(
Jeżeli tą sprzedam, to kupuje również 7er, tylko starszą i tańszą![]()
Ostatnio edytowane przez Bmw_740D ; 20-01-2012 o 16:56