-
Zaawansowany Użytkownik
parowanie telefonu kod
Jaki jest standardowy 4-cyfrowy kod parowania telefonu nokia 6303 do zestawu głośnomówiącego przez Bluetooth ?Wpisywałem 0000, 1111 1234 i lipa.a może telefon jest za młody ,macie może listę aparatów które są kompatybilne z mim modelem auta ?
Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 05-01-2012 o 16:47
-
Początkujący Użytkownik
Kazde auto ma inny kod parowania (passkey) mozesz go zczytac INPA bez tego kodu nie podlaczysz sie..Mozesz go poszukac w bagazniku postronie kierowcy na module bluetooth pod tapicerka..
-
Zaawansowany Użytkownik
Dokładnie w miejscu gdzie navi i dvd ? czy trzeba głębiej i zdjąć lewy boczek ? Ilo cyfrowy jest 4 czy więcej.Przykładowa aukcja http://allegro.pl/modul-bluetooth-bm...023830241.html czy ten nr to pk8934 ?
Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 05-01-2012 o 19:16
-
Początkujący Użytkownik
Trzeba odchylic boczek,nie trzeba go sciagac..Naklejka na module nie zawsze wyglada tak jak ta na zdjeciu ale powinna tam byc(u mnie nie bylo:( )kod jest cztero cyfrowy,ten numer PK to wlasnie ten ktorego szukasz..
-
Zaawansowany Użytkownik
zrobione ,w moim przypadku łatwiej było odkręcić boczek i wtedy mam piękny dostęp ,nr spisany ,telefon wykryty wszystko działa pow wejściu do auta telefonik pyta się czy połączyć się z autem potem już wszystko hula i działa jak malina .
Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 07-01-2012 o 10:35
-
Początkujący Użytkownik
a jaki masz model tel. bo nie wszystkie chodza z bmw??
Uprawnienia umieszczania postów