Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: Allegro - cuore22

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Jak brałem od niego sondę lambda do V12 poprosiłem o wysył za pobraniem(m.in. dlatego, że zależało mi na czasie). Dotarło to co miało dotrzeć i w szybkim tempie :P
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Ja brałem do swojej e38 kilka fantów od gościa, odbierałem sam, coś tam wysyłkowo. Zero problemów, coś szło potargować zawsze. Więc u mnie na +

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    a ja u niego brałem graty ( nie pamietam teraz co dokłądnie) i doszło zupełnie coś innego. Po zakupie zero zainteresowania z jegp strony. Zreszta był omawiany na forum kilka razy, Nie chce robić interesów z ludzmi z 7er wcale się nie dziwie, a dlaczego zapytacie!! Bo wielu z nas zjadło zęby na naszych 7ódemkach i mają wiedzę równą mu a nawet większą, a takiego już i tu mi się nasuwa jedno słowo ale Wojtek by mnie powiesił (pozdro Wojtku) więc określę to nie da się zrobić na szaro. Zresztą na innych forach też o nim ciepło nie pisali. Tyle mojego.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Było E32 735, 730 Jest E34 520i
    Byłem u niego kilka razy osobiście, przyjemny w rozmowie i pomocny człowiek, tylko ceny wydawały mi się zawyżone. Wiadomo, że relacje różnych osób ze sobą będą inne - kwestia charakteru. Ogólnie polecam, pomimo niektórych opinii, bo osobiście się na sprzedającym nie zawiodłem.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Tomes Zobacz posta
    Byłem u niego kilka razy osobiście, przyjemny w rozmowie i pomocny człowiek, tylko ceny wydawały mi się zawyżone. Wiadomo, że relacje różnych osób ze sobą będą inne - kwestia charakteru. Ogólnie polecam, pomimo niektórych opinii, bo osobiście się na sprzedającym nie zawiodłem.
    jak ktoś przyjedzie osobiście to wiadomo, że nie wciśnie Ci kolektora od V12 gdy potrzebujesz od V8 (przykład). a co innego wysyłka.

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    On u Was na + a my wszyscy u niego na - ;D
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Od siebie dodam, że jakiś dłuższy czas temu kupiłem u niego sterownik elektrycznej rolety. Dostałem to co jest po drugiej stronie samochodu nad nadkolem- tj. zdaje się moduł CENTRALNEGO... Sterownik odesłałem ale ani kasy ani przedmiotu nie widziałem. Wulgarny i nieuprzejmy (mówiąc o nim bardzo grzecznie) temat zakończył się na tym, że chciał mi go wsadzić w dupe ale, że nie jestem pedałem to nie byłem tym bardzo zainteresowany. Widocznie tego pana krecą interesy z Pirugiem ;)
    PS: żeby się nie pomylił o jaki sterownik chodzi wysłałem zdjęcia.
    Jeżeli jest tu zarejestrowany to serdecznie go pozdrawiam...

Dogrzebałem się w skrzynce do maila od tego pana/pani milusinskich:

*od sprzedawcy cuore22* ty k**** drogi allegrowiczu jak ci zdejme zaraz to cie ***** matka nie pozna
    wyslij mi fotki tego czegos w innym formacie bo nie moge tego otworzyc bo nie mam rara...i sie staraj jak chcesz to miec szybko....po drugie nie mow mi co zrobisz bo naprawde mozesz miec gleboko w dupe wcisniety ten sterownik....***** mac

Dnia 23-12-2010 o godz. 19:36 Marcin A. napisał(a):

Dnia 20-12-2010 o godz. 20:27 Kamila S********* napisał(a):

hej taki mi dal mechanik i powiedzial ze to od rolety siemensa.. (na innej aukcji mial wystawiony ten sterownik i podpisany OD CENTRALNEGO)

masz foto takiego sterownika ? to mi poslij a ja ci wysle prawidlowy jesli ten jest nie ten..pozdr kamila

ZDJĘCIA WYSŁANE TEGO SAMEGO DNIA. Pamietam ze jeszcze w śniegu i z latarka zdejmowałem kanape zeby załatwić to do świąt.

*ode mnie*Droga pani KAMILO,
    Logowała sie pani dzisiaj 2010-12-23 15:54:31a na maila nie można odpisac? Tel nie odpowiada
    Ja nie jestem złośliwy ale kur** nie cierpie jak ktos mnie robi w chu**! Czekałem 3 dni na odpowiedz. Jak sie wku to z drugiego konta zdejme wszystkie aukcje i do kazdego napisze co myśle o kontakcie z SUPER SPRZEDAWCĄ!!
    CZEKAM NA ODPOWIEDZ BO NIE ZAMIERZAM CZEKAC CAŁE ŚWIĘTA NA WIADOMOŚĆ CZY MA PANI TO CO MI SPRZEDAŁA CZY NIE...

Po kilku dniach- groźby:
    zobzcze nie wiem czy taki bedzie..a jakies oznaczenie tego mi podaj co na nim pisze...ps nie zmuszaj mnie do tego ba kierowcy i maz jezdza po ata po calej polsce i dalej zeby ci to naprawdektorys gleboko w odbytnice wsadzil

Jak widać pan czy pani nie wiadomo. Ale nie wiem jak można nie umieć rozpakować czegoś z rara i robić takie problemy... Dokładnie wytłumaczyłem co i gdzie jest, jak wygląda i wysłałem zdjęcia...
    Bywam porywczy ale jak wiem, że ktoś mnie naciąga. Całość do oceny forumowiczów. Może byłbym potraktowany inaczej gdybym od razu kupil przez allegro. Ale sadzilem ze SS to Super sprzedawca i mozna mu zaufac...

OD SIEBIE DODAM, ŻE CZŁOWIEK Z KTORYM WARTO ROBIĆ INTERESY NA ALLEGRO TO UŻYTKOWNIK "MACINIO" ile razy nie kupowałem i nigdy mnie nie oszukał. W przeciwieństwie do innych...
    Ostatnio edytowane przez dOOm_PL ; 11-01-2012 o 14:31
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Jasna sprawa, że chodzi m.in. o mnie

Mi nie chodzilo o Ciebie, tak dla jasnosci :D
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Banned
    BMW
    BMW E38 750 IL 2000R
    "cuore22" koledzy bez urazy od forumowiczów gdyz nie moge jedna miara okreslac wszystkich, tyczy sie to paru forumowiczów którzy mocno mnie podkrecili do tego stopnia ze nie mam przyjemnosci handlu. Tak jak widac cuore22 czyli ja ma bardzo duzo ciekawych fantów, to ze komus cos nie przypasowalo to poprostu przypadek - ludzka pomyłka (duzo jest wysylek) czasem pracownik zawali - ale dajcie wiare nie nie mamy zamiaru nikogo oszukac.
    Lampy które kupił Tuczi77 faktycznie byly złomem i po odesłaniu wyladowaly w kuble - ale to ze została mu odesłana kasa to juz nie napisał tylko wolał opluć mnie za 70 zł...(dzieki takimu klintowi to dupy psa bym mu nie dał pocałowac)
    nastepny to "rodzinabmw" kupił zawias 3 lata temu za 15zł i mu cos nie pasowało (nie pamietam do końca jak to było juz) wiem ze zaczol pyskowac i sie odgrażac ze niewiadomo gdzie mnie opisze!!! po tym podziekowalem i zablokowalem go na czarnej liscie, przypomnial mi sie ww post kolegi który kupił sterownik jakis tez za 50zł z przesylka, napewno oddane ma pieniadze ale tez zaczol sie wygrazac bo moje odpowiedzi do niego nie byly bezpodstawne (poczytajcie). i na koniec tego wywodu juz powiedzcie sami jak ja mam handlowac jak na 10000 obsłużonych w 3 latach klientów 10 jest z forum i 4-5 klintów forumowiczow robi problem a inni sa zadowoleni...
    Moje podejscie jest takie ze jak chcesz cos załatwic do końca to zachowuj sie jak przystepny partner a nie jak zasraniec który kupił sobie bmw i udaje niewiadomo kogo .. jak kuba bogu tak bóg kubie...
    Dodatkowo pragne was pocieszyc ze "cuore22" w dniu dzisiejszym znika z allegro i powstaje nowa firma z duzym zapleczem czesci wyselekcjonowanych , magazynowanych 1500m hali, jesli dobrze poszukacie to znajdziecie na allegro mnie...zapewniam ze ceny duzo nizsze od wszelakiej konkurencji i duza dostepnosc...(nie traktujcie tego jako ogłoszenia)
    ten post ma odniesienie jako sprostowanie mojego opisu odnośnie strony o mnie w allegro.
    pozdr wszystkich i nie gniewajcie sie bo nie tyczy sie to wszytkich forumowiczów

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez BIERZUN Zobacz posta
    ale to ze została mu odesłana kasa to juz nie napisał tylko wolał opluć mnie za 70 zł...
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Ugadaliśmy się, że odsyłam mu za pobraniem paczkę i obaj jesteśmy na przesyłkach w plecy. Czekałem aż łaskawie odbierze ją z poczty 2 tygodnie. Odebrał ostatniego możliwego dnia. Na następny miała być już wysłana z powrotem do mnie.
    To chyba wystarczy za komentarz. Każdy kto potrafi czytać tekst ze zrozumieniem powinien wyciągnąć wnioski, kto kogo i gdzie opluwa.

Dla przypomnienia: wartość paczki to było 180zł, bo były tam jeszcze listwy V8, w stanie "bdb".

Uprawnienia umieszczania postów