Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: dobor tasmy kierownicy

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.

dobor tasmy kierownicy

Mam problem ze nzalezieniem odpowiedniej tasmy do kierownicy ktora jakis czas temu nabylem : http://imageshack.us/g/143/zdjcie0166e.jpg/
    od zwyklej kiery z poducha z e32 tasma nie pasuje, kupilem juz jedna i tez nie pasi dlatego w ciemno wole juz nie kupowac, prosze o wasza pomoc bo juz mnie denerwuje jazda bez odbijajacych kierunkow czasem zapomne wylaczyc i tak jade :)
    niestety kiere kupilem bez tasmy a poprzedni wlasciciel tez nie wie jaka ta tasma byla bo zawieruszyla mu sie gdzies.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    O ile pamięć mnie nie myli, taką kierę (bez drewna) zakładał do siebie Franek i pochodziła ona (znowu chyba) z E39. Kombinował coś z taśmą ale zakończyło się to sukcesem. Poszukaj w jego temacie powitalnym albo w innych jego postach. Pomógłbym Ci w szukaniu, ale niestety przez telefon mi się to nie uda...
    Daj znać czy się ufało.

~wysłane poprzez Tapatalk

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    kolegi franka nie moge jakos namierzyc ale znalazlem twoj temat odnosnie kierownicy do e32 i tam dwoch kolegow mialo taka fajere ale od roku nie bylo ich na forum (boguslaw, Lolo), jedynie doczytalem ze byly w e39 i chyba w pozniejszych e36 ale to nic mi nie daje gdyz do e36 bylo duzo tasm montowanych.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Dobry wątek znalazłeś. Franek to któryś z nich (jest z Brzegu). Niestety inaczej nie jestem w stanie pomóc.

~wysłane poprzez Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów