Że też są jeszcze ludzie którzy interesują się takimi ogłoszeniami..
Walka z wiatrakami, tak w skrócie. W googlach można poczytać o tych 'okazjach'.
Że też są jeszcze ludzie którzy interesują się takimi ogłoszeniami..
Walka z wiatrakami, tak w skrócie. W googlach można poczytać o tych 'okazjach'.
nie rozumiem, intgeresuje sie tymi ogloszeniami z ciekawosci, po to stworzylem ten temat, zeby "nie szukac w googlach" tylko uzyskac odpowiedz tutaj. ale widac nie potrzebnie bo sami madrzy sie wypowiadaja
To w skrócie zwykłe oszustwo !!!
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
ogłoszenia zostały usunięte. Nie otwierają się.
o prosze faktycznie. wiec sprawiedliwosc wziela gore:)
no słuchajcie ale dla jaj sobie wystawił gościu????? przecież nikt nie jest taki głupi zeby płacić za wystawienia ogłoszeń tak o sobie . Z drugiej strony kiedyś znalazłem autko na otomoto ale był tylko mejl . napisałem ze jestem zainteresowany i w ogóle . po 3 dniach dostałem odpowiedż ze gośc jest w anglii i ze auto tam stoi ale jest zarejestrowane na polskich blachach . no ok tam jeszcze kilka mejli jaki stan i w ogóle , poźniej gośc piszę ze autko bedzie można obejrzeć w polsce dzieki jakiejs firmie która mi to auto przywiezie do pl . jeżeli auto by mi sie spodobało ja płacę tylko za samochod a on za ten transport w dowolne miejsce w polsce ????? no w sumie myślę sobie no jak ma mi przyjechać pod dom i sobie je pooglądać to ok nie wydam nic za dojazd , sprawdze u diagnosty i bedzie git. no juz sie umawiamy na termin i gośc mi wali mejla ze trzeba zapłacić za ten transport a jak bede kupował to mi odliczy od wartości auta. nie odpisywałem już bo to istne naciągactwo :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
I wszystko jasne ;). Kiedyś ale to było dawno temu była fajna 3er. w okazyjnej cenie na oto moto . Był podany też właśnie mail, wysłałem wiadomość co i jak a w odp. otrzymałem maila z translatora że musiałem szukać sensu o co chodzi. Po dokładnej analizie wyszło że trzeba wpłacić zaliczkę za rezerwację tego auta gdzieś tam i za jakiś czas to auto było by do odebrania w Pl.- PODZIĘKOWAŁEM ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
jakieś 3-4 miesiące temu rozglądałem się za Porsche Boxterem i też zdziwiło mnie ogłoszenie , w którym koleś oferował taki pojazd w cenie ok. 15 tyś zł czyli tak naprawdę grubo mniej niż połowa ceny rynkowej. Na pytanie o co chodzi , również otrzymałem maila z translatora z informacją, że mam zapłacić tylko za transport samochodu ok. 3 tyś zł po czym mogłem samochód obejrzeć i w razie gdybym jednak nie był zainteresowany to dostanę zwrot tej kwoty :D Mój instynkt Sherlocka podpowiedział mi żebym sobie jednak darował ;)
Stary sposób, dobrze że są osoby na serwisach ogłoszeniowych które wiedzą o co chodzi i szybko usuwają takie oferty. Szkoda, że na dobrą sprawę nic nie da się tym zrobić. Kiedyś była śliczna 8er 840i na allegro czerwona chyba, i ktoś na forum pisał że zapłacił zaliczkę za nią czy coś.. tylko nie mogę znaleźć tego tematu.
Pamiętam ten wątek..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum