Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: dziwny sprzedawca, oraz dziwne kwoty

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Że też są jeszcze ludzie którzy interesują się takimi ogłoszeniami..
    Walka z wiatrakami, tak w skrócie. W googlach można poczytać o tych 'okazjach'.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    nie rozumiem, intgeresuje sie tymi ogloszeniami z ciekawosci, po to stworzylem ten temat, zeby "nie szukac w googlach" tylko uzyskac odpowiedz tutaj. ale widac nie potrzebnie bo sami madrzy sie wypowiadaja

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    To w skrócie zwykłe oszustwo !!!

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    ogłoszenia zostały usunięte. Nie otwierają się.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    o prosze faktycznie. wiec sprawiedliwosc wziela gore:)

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    no słuchajcie ale dla jaj sobie wystawił gościu????? przecież nikt nie jest taki głupi zeby płacić za wystawienia ogłoszeń tak o sobie . Z drugiej strony kiedyś znalazłem autko na otomoto ale był tylko mejl . napisałem ze jestem zainteresowany i w ogóle . po 3 dniach dostałem odpowiedż ze gośc jest w anglii i ze auto tam stoi ale jest zarejestrowane na polskich blachach . no ok tam jeszcze kilka mejli jaki stan i w ogóle , poźniej gośc piszę ze autko bedzie można obejrzeć w polsce dzieki jakiejs firmie która mi to auto przywiezie do pl . jeżeli auto by mi sie spodobało ja płacę tylko za samochod a on za ten transport w dowolne miejsce w polsce ????? no w sumie myślę sobie no jak ma mi przyjechać pod dom i sobie je pooglądać to ok nie wydam nic za dojazd , sprawdze u diagnosty i bedzie git. no juz sie umawiamy na termin i gośc mi wali mejla ze trzeba zapłacić za ten transport a jak bede kupował to mi odliczy od wartości auta. nie odpisywałem już bo to istne naciągactwo :)
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    I wszystko jasne ;). Kiedyś ale to było dawno temu była fajna 3er. w okazyjnej cenie na oto moto . Był podany też właśnie mail, wysłałem wiadomość co i jak a w odp. otrzymałem maila z translatora że musiałem szukać sensu o co chodzi. Po dokładnej analizie wyszło że trzeba wpłacić zaliczkę za rezerwację tego auta gdzieś tam i za jakiś czas to auto było by do odebrania w Pl.- PODZIĘKOWAŁEM ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740i + Porsche Cayenne 4.5
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    I wszystko jasne ;). Kiedyś ale to było dawno temu była fajna 3er. w okazyjnej cenie na oto moto . Był podany też właśnie mail, wysłałem wiadomość co i jak a w odp. otrzymałem maila z translatora że musiałem szukać sensu o co chodzi. Po dokładnej analizie wyszło że trzeba wpłacić zaliczkę za rezerwację tego auta gdzieś tam i za jakiś czas to auto było by do odebrania w Pl.- PODZIĘKOWAŁEM ;)
    jakieś 3-4 miesiące temu rozglądałem się za Porsche Boxterem i też zdziwiło mnie ogłoszenie , w którym koleś oferował taki pojazd w cenie ok. 15 tyś zł czyli tak naprawdę grubo mniej niż połowa ceny rynkowej. Na pytanie o co chodzi , również otrzymałem maila z translatora z informacją, że mam zapłacić tylko za transport samochodu ok. 3 tyś zł po czym mogłem samochód obejrzeć i w razie gdybym jednak nie był zainteresowany to dostanę zwrot tej kwoty :D Mój instynkt Sherlocka podpowiedział mi żebym sobie jednak darował ;)

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Stary sposób, dobrze że są osoby na serwisach ogłoszeniowych które wiedzą o co chodzi i szybko usuwają takie oferty. Szkoda, że na dobrą sprawę nic nie da się tym zrobić. Kiedyś była śliczna 8er 840i na allegro czerwona chyba, i ktoś na forum pisał że zapłacił zaliczkę za nią czy coś.. tylko nie mogę znaleźć tego tematu.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Pamiętam ten wątek..

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Uprawnienia umieszczania postów