https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Znacie moze jakiegos doktora ktory by sprawdzil oprogramowanie u mnie z okolic wroclawia ?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Nie wydaję mi się. Pierwszy raz słyszę o takim problemie, jaki został poruszony w tym temacie. To że jednemu konkretnemu użytkownikowi zdarzyła się taka awaria, nie świadczy to o tym, że wszystkie E65 nagle przestaną czytać płyty nr 2, 3, 4, 5 i 6 ze zmieniarki. Mi osobiście zmieniarka ani razu nie nawaliła, zawsze automatycznie przełącza na następną płytę po ostatnim utworze i nie trzeba długo czekać aż wczyta kolejny kompakt. Nigdy też nie zaciął się magazynek w środku żeby nie chciał się wysunąć.
Potwierdzam słowa Bartka760i, u mnie jest tak samo, i podejrzewam że w większości poliftowych E65 także.
Jeśli mogę się podłączyć do tematu jako nowy użytkownik e65, mam problem z niewysuwającą się kieszenią na płyty... 2 płyty są w środku i normalnie działają ale nie chce wyjechać kaseta na płyty... co z tym można zrobić? i pytanie z przodu koło radia mam wejście na minicd? To wejście na płyty normalne? bo chyba w bagażniku jest miejsce na płyte z navi...
Jest to wejście na MinDisck..takie cos wypuściło SONY swego czasu i juz nie jest produkowane/aktualne.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
czyli minidisc z muzyką normalnie poleci tak?
tak, o ile ktoś to w ogóle jeszcze używa
jeśli nie naprawię zmieniarki tj. nie odda magazynka... to będę musiał ewentualnie... chyba że znajdę kogoś kto podejmie się wyciągnięcia zmieniarki, sam nie dam chyba rady niestety..