Trochę spóznione podziekowania za fajna imprezę.Zlot super,organizacja na wysokim poziomie,towarzystwo rewelka!Moja jery-Arleta i ja ,piszemy sie na Augustow.
Trochę spóznione podziekowania za fajna imprezę.Zlot super,organizacja na wysokim poziomie,towarzystwo rewelka!Moja jery-Arleta i ja ,piszemy sie na Augustow.
@ Kristo - wpadaj, wpadaj bo zdecydowanie masz bliżej.
ja takze spoznione ale szczere podziekowania za zajefakenbity zlot!!!
rewelka klimat
w powronej drodze troche przygody milismy ale sie razem trzymalismy i wsio dobrze bylo!!
pozdrawiam wszystkich!!
To i ja troche dorzuce :D
Piątek - pierwszy rzut gości ;D
Sobota
Czego się nie robi dla dobrego zdjęcia :D
Tu mój ideał kobiety ;D Marzenka pozdrawiam ;)
Tam gdzie piękne auto są też piękne kobiety :P
Szum wody, piękni mężczyzni,wiatr we włosach.....cóż więcej trzeba.... Anatolowi może jeszcze tylko piwka ;D
Mimo wielu atrakcji --->
Niektórzy przysypiali w czasie rejsu
....ale większość była zachwycona ( jedzeniem też ;D )
A tutaj przykład jak warszafka parkuje ;D ;D
Nie wklejałem większości zdjęć bo byłyby to kopie poprzednich fotek już wcześniej wklejonych. Przyznam szczerze że troche mało popstrykałem zdjęć. Ale było tak miło ciekawie i sympatycznie że nie było czasu wyciągać aparatu ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Witam,
zobaczcie jak nas objechali na zgorzeleckim forum http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?p=51754#51754
to ich podziekowania za to ze im umozliwilismy poogladanie aut.
;D ;D ;D
Hah, dobre! ;DZamieszczone przez Sebek
Wprawdzie nie mogłem być na zlocie, ale... ci ludzie chyba się urwali z choinki. Z wypowiedzi wynika, że oni najwyraźniej myśleli że to jakiś festyn organizowany przez miasto ku uciesze mieszkańców. Ze znajomymi poprzychodzili - jak na Piknik Lotniczy w Góraszce?? :what:
A najbardziej - jak zawsze - rozwaliło mnie utyskiwanie że auta 10-12 letnie. Typowo lamerskie myślenie: fajny samochód = nowy samochód...To szczegół że te "starocie" wciągają ich NOWE skody i fiaty na śniadanie. :hah:
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
no pojechali z nami na forum ładnie ;D a czy na 7er.com coś jest ?
Pić trzeba ! Jeść można !
Siemanko wszystkim, było bardzo sympatycznie i chciałem podziekować organizatorowi za [glow=red:fb542b8a0a]bardzo udany zjazd[/glow:fb542b8a0a], aż żałuję że nie przyszedłem na wieczorną imprezę.
Zdjecia dorzucę później.
PS. Sebo dobrze im napisałeś na tym forum
No to poczytajcie dalej - http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=2934