Witam.
Pilnie potrzebuje kupic busa,wyłącznie blaszaka w wersji max. Rozważam Lt, Sprintera I Iveco...
Proszę o opinie na temat tych 3 aut.
Witam.
Pilnie potrzebuje kupic busa,wyłącznie blaszaka w wersji max. Rozważam Lt, Sprintera I Iveco...
Proszę o opinie na temat tych 3 aut.
Kupuj LT :p
bo kupując IVECO nie zajedziesz daleko
a kupując SPRINTERA trafi Cię cholera
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ja również polecam LT.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
jeżeli chodzi o wytrzymałość to IVECO nie ma sobie równych ,polecam IVECO
Sprinter ale tylko w wersji 212 312 z silnikiem 2,9TD od 96-00r auta te robia miliony km
p.s: szkoda ze BMW nie robi busow... :(
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
a ja polecam mastera/movano. teraz mam 2giego, silnik 2.8dti, jedyne co robilem to amortyzatory i tarcze. teraz czeka mnie blacharka-poza tym mam przod naped - tam gidze sprintery i ltki stoja - ja jade dalej ;)
Polecam Transita , nie dla tego bo tak słyszałem ale ,że takiego miałem przez ok 100.000km i jedynie co musiałem wymienić (co zawiodło) to pompa wody za 130 zł .
Był to Transit Hi Cube 1999 rok.
mam starego LT28 D na chwilę obecną bez turbiny i latam nim od 6 lat ale czas na zmianę.
W grę wchodzą tylko auta z najdłuższą paką LT I SPRINTER mają po 4,2m w wersji MAX a IVECO ma znaczną przewagę bo paka to ponad 4,6m...
I wiele jest zwolenników tych 3 aut gdzie bym po necie nie czytał. Wydaje mi się że nie ma większego auta niz Iveco w wersji max...
Nadal czekam na sugestie i porady.
Jaka kasę chcesz dać za auto? Ja mam Jumper L4H2 z tego roku z 3 litrowym dieslem w kwestii wygody to jak dla mnie wygodniejsze w porównaniu do sprintera i transita. Co do awaryjności to zależne w jaki dzień składali :) w moim skrzypi tylna belka i auto dymi zanim turbina się włączy( oczywiście aso i citroen polska twierdzi że tak ma być). Mam na razie nalatane 30 kola wiec nie dużo. Co do Daily to znajomemu spaliło się jakimś cudem pół instalacji i poszły wtryski. Nie wiem jak craftery ale raczej mnie nie przekonuje dolewanie adblue.
ps najdłuższy sprinter ma 4,7 m paki
Ostatnio edytowane przez x-factor ; 30-12-2011 o 13:46