wczoraj przyj±³am zlecenie na wytyczenie budynku! Nigdy odk±d pracujê w geodezji czyli od 1986 nie wytycza³em bydynku w styczniu! I jeszcze zamiast ¶nie¿nej sanny jekie¶ wichury co¶ jest nie tak.... ja wam to mówiê.
wczoraj przyj±³am zlecenie na wytyczenie budynku! Nigdy odk±d pracujê w geodezji czyli od 1986 nie wytycza³em bydynku w styczniu! I jeszcze zamiast ¶nie¿nej sanny jekie¶ wichury co¶ jest nie tak.... ja wam to mówiê.
A ja przezornie na pocz±tku grudnia naby³em drog± kupna kolejn± ³opatê do ¶niegu. Jestem pewien, ¿e przed kwietniem bêdê musia³ j± u¿yæ ... ja Wam to mówiê ;D
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 06-01-2012 o 22:15
Gra muzyka
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Mnie ta zima wkurzy³a ostro...od 6 lat jak robiê w de. zawsze mia³em od 18-19 grudnia (czasem i wcze¶niej) do 15 lutego (czasem i d³u¿ej) wolne bo to tak zwany martwy sezon-jak jest mróz to nie mogê wykonywaæ swojej pracy. 2 dni temu mia³em tel. : na pon. do pracy bo nie ma zimy :/. My¶la³em ¿e znajdê t± 'zimê' i jej nap...le !
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
a ja wam mówiê ... ¿e co¶ jest na rzeczy - mo¿e diabe³ siê Zim± zainteresowa³ ? :D
Ostatnio edytowane przez ArekLand ; 06-01-2012 o 22:30
A na koniec tematu dowcip:
Rudy kocur w marcu z trudem przebijaj±c siê przez zaspy, z wysi³kiem odrywaj±c swoj± zmro¿on± mêsko¶æ od lodu krzyczy na ca³e gard³o:
- No i kur... gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier.... wiosna do kur... nêdzy? Co za pojeb.... kraj?!
Gdzie dziewczyny, przebi¶niegi, ¶wiergolenie skowronków? Choæby æwierkanie wróbli, choæby krakanie wron - gdzie to kur... wszystko jest?
A odwil¿ kiedy wreszcie przyjdzie? ¦nieg z nieba napier... jakby ich tam w górze poje...
Niby ponoæ wiosna ju¿ jest, kur... - ³garstwo i oszustwo na ka¿dym kroku, kur...
A ludzie s³ysz±c kocie krzyki mówi±:
- S³yszysz jak siê drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Adasio nie wiem czemu ci±gle postulujesz ¿eby zamkn±æ ten temat choæ jak sam widzisz za oknem ka¿dy dzieñ zdaje siê czyniæ nas ¶wiadkami zmian pogodowych których ja przynajmniej nie pamiêtam. Owszem bywa³y ju¿ s³abe zimy ale na razie tegoroczna bije je wszystkie na g³owê. Wiêc temat ¿yje i mo¿e byæ coraz ciekawiej.
I nie popadam w cale w ob³êd tylko chcê siê dowiedzieæ czy takie zmiany mog± poci±gn±æ za sob± jakie¶ konsekwencje.
A humorystycznie to powiem ¿e je¿eli ma to zapowiadaæ nasz koniec to nie dla wszystkich bo przecie¿ Wielka Orkiestra ¦wi±tecznej Pomocy bêdzie gra³a do koñca ¶wiata i o jeden dzieñ d³u¿ej !
Ma³e OT : 2 dni temu bodaj¿e by³o trzêsienie ziemi niedaleko Jarocina, niby chwilowe ale 4.5 stopnia w skali Richtera to nie ma³o.. Wiesiu co¶ zaczyna siê dziaæ ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!