Strona 22 z 24 PierwszyPierwszy ... 122021222324 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 211 do 220 z 235

W±tek: Ciep³a zima - cieszyæ siê czy niepokoiæ ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar krzysiek7er
    Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Sk±d
    Finlandia
    "Kiedy ¶nieg na dworze prószy, kiedy ku*wie marzn± uszy, kiedy ptak w rozporku kima wtedy jest prawdziwa zima". Wy siê cieszcie, ¼le nie macie. U mnie siê trochê ociepli³o ( z -30 na -10 ) za to ¶niegu mam przed domem 70cm a bêdzie wiêcej. ¯eby Was jeszcze bardziej pocieszyæ: u mnie ¶nieg ca³kowicie stopnieje na prze³omie kwiecieñ-maj.

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pêdzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    Sk±d
    wrocek city
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Z prognozy d³ugoterminowej wynika, ¿e 20.02.2012 bêdzie mo¿na umyæ auto ;D
    prognoza sie sprawdzi³a :) autko rano by³o czyste teraz juz wygl±da tak samo jak wczoraj wieczorem czyli upie....one
    codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P

Vip Vip Awatar Wies³aw
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E 38 740d
    Sk±d
    Lubañ
    ciekawy artyku³ w temacie :
    http://wyborcza.pl/1,75248,11977739,...zuje_IMGW.html

dobrze ¿e nie mieszkam nad morzem...
    Ostatnio edytowane przez Wies³aw ; 21-06-2012 o 18:00

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar prezE32s
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    By³o 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Sk±d
    Chojnów
    kiedy¶ jakbym us³ysza³ o tr±bach powietrznych w polsce, pad³bym ze ¶miechu, teraz jak widaæ staje siê to normalne...

Vip Vip Awatar Wies³aw
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E 38 740d
    Sk±d
    Lubañ
    nie chce siê powtarzaæ ale gdy pisa³em ¿e czekaj± nas anomalie pogodowe i ¿e jest to skutkiem ocieplenia klimatu to mnie przekrzyczano i nawet przyzna³em ¿e nie mamy na to wp³ywy i ¿e przyjdzie nam po prostu z tym ¿yæ... Ostatnie wydarzenia zdaj± siê potwierdzaæ ten straszny scenariusz...

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Ja te¿ to pisa³em.. 1,5 tyg. wcze¶niej by³o cos takiego- http://www.youtube.com/watch?v=xKYtz5LvH9Y Tu widaæ ogrom zniszczenia tr±by : http://www.youtube.com/watch?v=AVgs0zYrlRg ja jestem w szoku, co tam musia³o siê dziaæ...!!!
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 15-07-2012 o 21:18

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar Wies³aw
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E 38 740d
    Sk±d
    Lubañ
    A zwróæ uwagê na s³oñce jak od razu pali , tylko wyjdzie zza chmur od razu czuæ gor±c na skórze. Kiedy¶ tak nie by³o trzeba by³o trochê poczekaæ ¿eby poczuæ palenie a teraz od razu!

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez Wies³aw Zobacz posta
    nie chce siê powtarzaæ ale gdy pisa³em ¿e czekaj± nas anomalie pogodowe i ¿e jest to skutkiem ocieplenia klimatu to mnie przekrzyczano i nawet przyzna³em ¿e nie mamy na to wp³ywy i ¿e przyjdzie nam po prostu z tym ¿yæ... Ostatnie wydarzenia zdaj± siê potwierdzaæ ten straszny scenariusz...
    Gdyby to byl efekt cieplarniany to bylo by milo. Jest 100x gorzej. Nastepuje cos zupelnie naturalnego, zmienia sie calkowicie klimat na swiecie, dzieje sie tak od milionow lat i zarowno my jak i nasze dzieci beda to dopiero solidnie odczowac, to jest tylko wstep do tego (wszystkie katastrofy ekologiczne na swiecie) roznica jest taka, ze tysiace lat temu gdy zmienial sie klimat nieprzystosowanie sie do zmian spowodowalo wyginiecie wielu gatunkow, takze cale cywilizacje ludzkie wyginely. Dzisiaj czlowiek jest w stanie sie swietnie bronic i przystosowac do zmian klimatu wiec takie katastrofy nam nie groza...
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Wies³aw Zobacz posta

Ocieplenia klimatu nikt nie negowal, takie zmiany zachodza caly czas, raz zimniej i raz cieplej.

Chodzi tutaj bardziej o to czy czlowiek jest winny tym zmianom.

Wedlug duzej czesci naukowcow niezwiazanych z "ekoterrorystami" czlowiek ma znikomy lub zaden wklad w te zmiany.

"Ekoterrorysci" staraja sie jednak wykorzystac niewiedze ludzka i czerpac z tego powodu bardzo duze profity.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •