Adasio jeśli zaczną się kłótnie polityczne to zapewniam Cię ,że wtedy posty będą kasowane ;). Póki co czekamy na zimę a co będzie zobaczymy już wkrótce-dużo czasu nie zostało ;)
Adasio jeśli zaczną się kłótnie polityczne to zapewniam Cię ,że wtedy posty będą kasowane ;). Póki co czekamy na zimę a co będzie zobaczymy już wkrótce-dużo czasu nie zostało ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Prawda jest taka ,że zima powinna być w swoim czasie :D Czy tak czy siak , jedni sa przeciwnikami inny nie mogą siedoczekać na jej przyjście :D Ja osobiście lubię zimę choć marznąć nie cierpię :D Jak pomyślę sobie ze można super spędzić czas na zabawach na śniegu, to wtedy nie przeszkadza szczypiący mróz :D Zima no cóż jakoś nie ma ochoty zawitać.Bardziej martwię się że jak przyjdzie to naprawdę w nie odpowiednim dla niej czasie :(.Mam nadzieję ,że jak pozostałe zimy PRZEŻYJEMY ;D :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Ja tylko mam nadzieję że nagle nie przywali -20 i nie potrzyma z miesiąc. A takie anomalie ostatniej zimy się zdarzały. Pamiętam jeszcze jak odpalałem auto po nocce w robocie i OBC pokazywał -26 :secret:.
Ostatnio edytowane przez joe white ; 02-01-2012 o 18:47
To moze coniektorym szerzej otworzy oczy:
To nie wina tuska, kaczynskiego, partii A lub B czy kogokolwiek innego z politykow a tylko nas konsumpcjonistow bez opamietania sterowanych przez korporacje zorientowane tylko na zysk a zeniace nam kity o ekologii
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 02-01-2012 o 17:02
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Ktoś tu na siłę wpycha politykę...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Boss - bardzo ciekawy filmik zamieściłeś... tak właśnie ludzka rasa rozwala naszą planetę. Nas to nie powinno obchodzić bo przecież problem mogą mieć dopiero następne pokolenia - kto tak myśli jest po prostu egoistą. Przyszłe pokolenia nie wybaczą nam na pewno takich zmian klimatycznych. To bardzo przykre... zwłaszcza że pojedynczy człowiek nic nie może zrobić.. a może jednak może? Ja na przykład zacząłem segregować śmieci i nie palę w piecu zamiast węglem nie wiadomo czym.
Oczywiście również się cieszę z ciepłej zimy...
Mimo 56 minut - obejrzałem :viva: Dzięki Bogu inżynierowie w BMW w roku 1995 nie zastosowali po całości w e38 metody planowanego postarzania produktu. Cieszę się, że wciąż udaje mi się nie wyrzucić mojej buni na śmietnik. Dla tego nie kupuję puki co znacznie bardziej nowoczesnej i młodszej np. e65. Tam jużtaka technologia jest już zastosowana w większym stopniu.
To tak pół żartem, pół serio.
A teraz serio.
To jest znamienne zdanie. Wiesław - ta ludzka rasa to m.in. i Ty i ja. To My, a nie jakaś anonimowa "ludzka rasa" rozwalamy naszą planetę. Zacznijmy zmieniać świat od siebie !!! Tak naprawdę nie ma innej metody.
To na razie tyle, bo coś czuję, że dyskusja w dalszej części wątku już nie będzie dotyczyć spóźniającej się (jak dla mnie na szczęście) zimy.
Gra muzyka
Film interesujący. W TVP czy w Polsacie takich rzeczy nie pooglądamy.