no w okńcu ktoś napisał coś o ekologach sensownego leon
no w okńcu ktoś napisał coś o ekologach sensownego leon
nieźle! 12 stopni dziś na Dolnym Śląsku a data?- 2 stycznia!
ludziska zdecydujcie się czego chcecie ok???
jak 2 lata temu były tony sniegu i minus 20 przez 2 miesiące prawie to płacze, że zimno itd jak rok temu było kupe śniegu ale ciut cieplej tez płacze teraz jest dla odmiany ( na razie ) cieplejsza zima i znowu płaczecie czyżby podejście w sensie ciągle w pupie źle????
Nasza polska mentalność ;)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
mi się obecna zima podoba i niech to białe badziewie w ogóle nie pada. Co do ocieplania się klimatu i innych takich tam to tak jak leon napisał, kopalnia kasy którą się zdziera ze zwykłych ludzi i tyle
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
Pomyślcie panowie,że jak nie będzie porządnego mrozu przez min. tydzień-dwa to ile będzie np.komarów w lecie,nie wymrozi różnych bakterii i zarazków,więc będzie więcej chorób!
I WANT TO BE AIR RIDED
Powtórze to po raz kolejny
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !!!
bo za moment będzie tu o komarach,kleszczach,fiordach co niektórym z ręki jadły,slimaku winniczku,ekologach no i o Talibach w Klewkach,
a winny zawsze jest Tusk albo Kaczyński bo na Leppera nie da się zgonić wszystkiego bo się chłop się powiesił.
Jak ma ktoś wpływ na temeratury,śnieg i opady deszczu w Wenezueli to OK niech powie co zrobić to zrobimy i będzie git ,
reszta to czcze gadki nie mające absolutnie żadnego wpływu na to jaka w Polsce teraz jest pogoda!
tyle w temacie ode mnie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Niech każdy pisze nawet o d..ie Maryny. Czy forum musi odnosić się tylko do samochodów, spraw technicznych itd. : NIE.. Wiesław założył temat o zimie , kto chce wypowiada się w tym temacie a kto nie ma na to ochoty wchodzi do działu technicznego np.e32 i tam może się w postach pochwalić wiedzą. Tyle ode mnie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)