Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: smutny koniec :(

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Panowie w ogóle co to jest za temat??Mikołaj z jakiego powodu założyłeś ten temat:jest wszystko w/w.odnośnie części,chciałeś pochwalić się ile włożyłeś do samochodu,pochwalić się tym że przeżyłeś,czy może własną głupotą??Po 1-sze Człowieku tak jak kolega Rafciu napisał "dachowanie przy 50km/h" po 2-gie Najlepiej Kierowca wie jaka była przyczyna danego zdarzenia i to nie powód żeby się chwalić i kłamać!!Po 3-cie miałeś tylko duże szczęście i ciesz się że przeżyłeś!!Jak się mówi "Jeszcze nie był czas na Ciebie" i nie pisz proszę że ćwiczysz 9 lat na siłce i dlatego przeżyłeś co za różnica czy ćwiczysz 1,2,5,czy 15lat,koksik to może jesteś ale "pancerz" chyba nigdy nie widziałeś co się dzieje z ludzkim ciałem podczas wypadku,jak się rwie blacha i miażdży człowieka!!Tak jak pisałem wcześniej SZCZĘŚCIE i nic więcej!! ps.osobiście uważam że tego wątku być nie powinno,bo chyba sam autor nie wie poco go założył!!pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Cytat Zamieszczone przez Rafciu Zobacz posta
    Siódemka to wielki, ciężki samochód, trudno ją wytrącić z równowagi, a co dopiero zaliczyć dacha.
    Tym bardziej, że ma bardzo nisko środek ciężkości. Popatrzcie tylko na wasze 7, jak zaparkujecie między autami. Teraz nawet małe Polo, Corsa i wiele innych aut jest bardzo wysokich, a siudema przy reszcie wygląda jakby leżała, nawet bez obniżania.:D

Cytat Zamieszczone przez Rafciu Zobacz posta
    Jadąc 50km/h nigdy byś nie dachował
    Nie chciałem być aż tak dosadny, ale niestety to prawda. Oczywiście jest to możliwe, np. idąc slajdem, niefortunnie uderzasz kołem w krawężnik, za późna kontra i biedrona gotowa. Tylko czy z prędkości 50km/h po dachu można się jeszcze przemieścić 30 metrów???

Jednak szczerz właścicielowi współczuje ze względu, że są to dobre samochody a dodatkowo, że ten był mocno doinwestowany.
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    zmienic leki!

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    zmienic leki!
    Jak masz pisać takie posty to lepiej nie pisz nic...Moi Drodzy ja ostatnio wpadłem w taki poślizg,że cudem zapanowałem nad autem i to przy predkości około 25-30 km/h...marznąca mrzawka.Auto leciało jak na łyżwach,po wyjściu z samochodu nie można było nawet stać na jezdni...nogi się rozjeżdżały.Dodam,że mam założone kolce...być może było tak ślisko gdy dachował nasz Kolega,dajmy już temu spokój.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Jak masz pisać takie posty to lepiej nie pisz nic...Moi Drodzy ja ostatnio wpadłem w taki poślizg,że cudem zapanowałem nad autem i to przy predkości około 25-30 km/h...marznąca mrzawka.Auto leciało jak na łyżwach,po wyjściu z samochodu nie można było nawet stać na jezdni...nogi się rozjeżdżały.Dodam,że mam założone kolce...być może było tak ślisko gdy dachował nasz Kolega,dajmy już temu spokój.
    też tak sądze. Chciał to napisał, co prawda wg mnie w odpowiednim dziale. No ale.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Arturo w miejscu gdzie był wypadek jest mega szeroko i jeszcze nie spotkałem sie tam z lodowiskiem jak żyje. Nie ma sie czym chwalic ale sam ganiam tam co noc po kilka razy z grubo przesadzoną prędkoscia i nie wyobrażam sobie na ile kolega musiał przesadzić...
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Leon740i Zobacz posta
    w miejscu gdzie był wypadek jest mega szeroko i jeszcze nie spotkałem sie tam z lodowiskiem jak żyje
    OK...ale żeby pisać teksty typu...zmień leki...stało się i tyle,może faktycznie chłopak wierzy,że jechał 50tką,przecież dachował a w takim momencie nie zawsze luka się na licznik.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Dodam dla ułatwienia, że Puławska 115 to jest właściwie na przeciwko Komendy Głównej Policji. Nikt tam nie jedzie 50 km/h. W tamtym miejscu prędkość podróżna to albo max 10 km/h (w korku) albo minimum 100 (przy sprzyjającym układzie zielonych świateł).
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar SHOTGUN
    BMW
    e38 4.4 m62tu

...dotyczy wątku!!!STARY SZKODA ZE SKASOWALES FURE...KONDOLENCJE!

Czasami tak bywa, tylko szkoda, ze reszta chlopakow tak pisze...siudema to nie fura dla emerytow, jak ktos chce sie polansowc jak emeryt, to niech kupi mietka....Nie potrzebne troche takie teksty w stylu dobrego taty....albo rysia z klanu....wiesz jak bys jechal 10na h to bys sie wyrobil....Czasami tak bywa, i nie masz na to zadnego wplywu, zwlaszcza jak dupe zarzuci to tylko kolkiem operujesz, zero ruchow pedalami...i pewnie tak bylo...zarzucilo, a przy sliskiej nawierzchni idąc bokiem, wystarczy...7ma to nie fura dla dobrych chlopczykow...ale tez nie znaczy ze propaguje niebezpieczna jazde....Pozdro....Szkoda furki...
    SHOTGUN

Uprawnienia umieszczania postów