Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: smutny koniec :(

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Ciesz się że jechałeś serią 7 bo nie wiem jak byś z tego wyszedł z auta z mniejszego , słabszego segmentu..

Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    w lutym miałem podobną przygodę i też 7er uratował mi skórę
    dlatego TYLKO BMW! Dwie tony porządnej niemieckiej stali
    Myślę że troszeczkę rozmijacie się z prawdą z tym ratowaniem życia przez 7er i BMW, ale to moje zdanie, podparte doświadczeniem sprzed pół roku. Pozatym życie moze najczęściej uratować rozważna i mądra jazda nas i innych kierowców;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Ja to bym foty z chęcią zobaczył po... ? masz może?

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mikołaj
    BMW
    ,728i 95 Fiolet , E38 M62b44 98, M73B54 99 Aktualnie e65 m57 2004
    dziś wrzucę foto , ogólnie za samochód zapłaciłem 15500 jest z 95 rok wersja schadow M52B28 w manualu po zakupie przez cały czas użytkowania wymieniłem w niej (Drążek środkowy + końcówki (febi)+ zbieżność , tarcze i klocki przód i tył ATE + śruby do dokręcania tarcz orginalne nowe zawieszenie tył wszystkie 4 wachacze (febi) + nowe śruby regulacyjne + geometria .Silnik (Komplet 24 popychaczy INY regeneracja vanosa + uszczelka dekla Victor reinz + uszczelka miski + świece + gumki cewek BERU, filtr oleju powietrza i kabinowe + paliwa (MANN) ,Olej w silniku , (zmiana mostu wziętego z e38 w automacie + nowy olej ) lampy tył od poliftowej orginały hella, ramki na zegary wszystkie boczki na nowych spinkach z narbutta + dokupione wszystkie najdrobniejsze plasticzki występujące w komorze silnika oraz obudowa pod silnik + inne plastiki wszystko orginał (sklep narbutta) ringi w lampy + uszczelki lamp orginały atrapa w chromie poliftowa (nieorginalna) , akumulator bosch. i wiele wiele innych :(( jestem zdołowany to było moje oczko w głowie :((( włozyłem w ten samochód pieniądze ale przedewszystkim serce bo wiem że jeśli dba się o to auto to odwdzięcza się ono niezawodnościa w pełnym znaczeniu tego słowa.

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Rozumiem Twój ból. :( Współczuję, że skasowałeś auto, które było Twoim oczkiem w głowie.
    Wiem także, że trzeba niezłe hopsztosy wywijać by przekoziołkować na Puławskiej tam gdzie tego dokonałeś. Mam wrażenie, że podczas tego szaleństwa zapomniałeś, że jesteś w mieście, zapomniałeś że nie jesteś sam na jezdni i zapomniałeś, że jedziesz swoim oczkiem w głowie. To jest strasznie smutne.
    Ale nie rozumiem po co po raz kolejny mówisz, że kupujesz różne rzeczy w sklepie na Narbutta ?? Nie rozumiem po co wymieniasz nam w szczegółach co w tym skasowanym aucie wymieniałeś ?? To nie ma już żadnego znaczenia !! Np. akumulator - po dachowaniu jest do wyrzucenia. Jeśli chcesz nam coś sprzedać to wystaw graty w dziale "sprzedam".

Raz jeszcze - współczuję Ci, że skasowałeś auto.
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar Mikołaj
    BMW
    ,728i 95 Fiolet , E38 M62b44 98, M73B54 99 Aktualnie e65 m57 2004
    Dobra juz nie będe pisał chciałem poprsotu uwzględnić jak bardzo dbałem o auto a nie brawura mnie zgubiła lecz pogoda jeśli uważasz że nie dostosowałem prędkości oraz nie stosowałem się do przepisów to się mylisz bo po 1 nie jestem jednym z narwanych małolatów którzy z ulicy robią sobie tor wyścigowy itp do na ten samochód pracowałem 3 lata a potem następny rok gdy juz go miałem wszystkie pieniądze które zarabiałem inwestowałem w niego i chyba to jest teraz dla mnie najbardziej bolesne a uratowało mnie to że przez 9 lat jestem instruktorem kulturystyki i moje ciało w chwili wypadku stworzyło dla mnie pancerz a po drugier anioł stróż który nade mną czuwa . http://www.tvp.pl/warszawa/aktualnos...-palec/6037401

Zaawansowany Użytkownik Awatar tgracing
    BMW
    BMW E38 750iL '00 Cosmosswarz Shadowline, F11 535d xDrive '16, Ex. Mini R53 Cooper S '02 & E34 525i
    Cytat Zamieszczone przez szajboos Zobacz posta
    Myślę że troszeczkę rozmijacie się z prawdą z tym ratowaniem życia przez 7er i BMW, ale to moje zdanie, podparte doświadczeniem sprzed pół roku. Pozatym życie moze najczęściej uratować rozważna i mądra jazda nas i innych kierowców
    Mam (niestety) podobne zdanie.:(
    "Nada pode me separar do amor de deus" Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Rafciu
    BMW
    E38, 740iL, 2000rok
    Mikołaj, kogo chcesz oszukać? Jadąc 50km/h nigdy byś nie dachował, mało tego zapewne nie straciłbyś panowania nad samochodem. Siódemka to wielki, ciężki samochód, trudno ją wytrącić z równowagi, a co dopiero zaliczyć dacha.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta
    a uratowało mnie to że przez 9 lat jestem instruktorem kulturystyki i moje ciało w chwili wypadku stworzyło dla mnie pancerz
    Niesamowite:D...dałbyś już na luz chłopie.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Niesamowite:D...dałbyś już na luz chłopie.Pozdrawiam.
    Mocne.... :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    wydachować przy 50, masz talent

Uprawnienia umieszczania postów