-
Doświadczony Użytkownik
raczej wsadzi 255 albo nawet 245 i sie elegancko schowa, ewentyalnie sie podtoczy rotor jesli bedzie taka mozliwosc i bedzie kolejny dobry projekt jakich na razie nie ma w e65.....:D
-
Zaawansowany Użytkownik
245 na 11cali nie ma szans
-
Doświadczony Użytkownik
dlaczego? ja mam z przodu 10,25'' i mam 235, z tyłu mam 12'' i 265:D
i nie da rady.......?
-
Zaawansowany Użytkownik
może i jest możliwość napompować ale jazda na takim kole:sarcastic:
-
Doświadczony Użytkownik
Jędrek, myśle, ze Goryl wie co robi.. Przy duzym obniżeniu i szerokich kołach, naciągi są wręcz obowiązkowe
-
Początkujący Użytkownik
...Panowie spokojnie ...staram się nie robić głupich rzeczy ...powoli do przodu ...koło sie zawsze znajdzie , w razie czego mozna dokupić wezsze ranty i zrobic 10 cali ...też wstydu nie będzie :) ...większa zabawa jest z gwintem : z tego co zdązyłem się zorientować to zostaje zakup KW variant 3 ( czyli niestety prawie 9 tys....nie wiem jak dla Was ale dla mnie to troche duzo monety :)...ale nie po to zapieprzam w robocie zeby sobie odmawiac :) )
-
Zaawansowany Użytkownik
kolego Twój samochód twoja kasa,tylko że w e65 takie naciąganie wąskiej opony na szeroką felge wygląda na wiejski tuning pozatym jest niebezpieczne w czasie jazdy,jeśli chodzi o gwint to czemu nie
jak masz kase ,chodzi tylko o to żeby modyfikacje były robione z dobrym smakiem
-
Początkujący Użytkownik
...ja nic nie mówiłem o naciąganiu opon ....po pierwsze dlatego ,że na 20 " profil oscyluje w granicach 30 i naciąganie takiej opony o tym profilu przy tej średnicy jest chore i g.wno daje a po drugie g.wno daje :) :) ...założyłem temat bo myślałem ,że skorzystam na czyimś doswiadczeniu , a nie jak zwykle będę musiał "przecierac szlaki " :)
-
Zaawansowany Użytkownik
więc sam widzisz że 11 cali odpada na przód ,myśle że 10 cali opona 275 i et ok.20 powinno sie zmieścić
-
Doświadczony Użytkownik
Na przykładzie tego a8L jestem zdania że 9x20 na przód pasuje tak samo dobrze jak 10x20 na tył.
http://tinyurl.com/85myt6h
http://tinyurl.com/84ubnok
e65 w krótkiej budzie nie ma szans uzyskania tego efektu, gdyż potrzeba do tego po prostu wersji Lang i tyle.
Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 31-12-2011 o 15:57
Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów