-
Moderator
Mod
Koledzy wszyscy tu mówią o spalaniu. Czy to jest najważniejsze przy kupnie takich aut? Ja mam 5litrów V12 i naprawde nie mam co nażekać. Na mieście pali mi od 15litrów jak jeżdże spokojnie do nawet 22litrów jak jest ciężka noga. Natomiast na trasie (wczoraj wróciłem z frankfurtu nad menem) spaliła mi 13litrów a jak jechałem każdy może zobaczyć na zdjęciach. Nie jechałem wolniej jak 160km/h a najszybciej 240km/h Więc na taką moc ciężar i szybkość czy to tak dużo? Co do gazu to też nie popieram ponieważ nasze auta nie chcą na tym paliwku za bardzo jeździć. Za dobrą instalacje trzeba zapłacić więcej niż kosztuje auto i trzeba by naprawde duuużo przejechać żeby się zwróciło. Więc jak chcesz gaz to tylko jak sam będziesz go już montował. Jeśli chodzi o kupno raczej tylko z niemiec bo w polsce musiał byś kupić od kogoś kto dbał o to auto a to już problem. W niemczech jak kupisz to raczej napewno bez gazu. Poszukaj na forum widze że tutaj ludzie naprawde dbają o swoje pojazdy i są w nich chyba zakochani i moze uda się że ktoś będzie chciał sprzedać. Ale wtedy obawiam się że 10tyś Ci nie wystarczy. Przy okazji pozdrawiam wszystkich klubowiczów 7er.
Uprawnienia umieszczania postów