Fajna E32...kolor super,felgi beznadziejne do E32,listwa z bagaznika precz i 740 z klapy skoro to 730...no chyba,że to tak naprawdę 740 jest.
Fajna E32...kolor super,felgi beznadziejne do E32,listwa z bagaznika precz i 740 z klapy skoro to 730...no chyba,że to tak naprawdę 740 jest.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
szczerze mówiąc ja do swojej się przyzwyczaiłem listewki i widzi mi się :) najgorsze, że chcę mieć wszystkie mody ori i to już się kłóci z tym. Jestem poza tym zdania kolegów, że parę zmian i będzie git :) pozdro
...And on the 7th day God created the... 7er...
Dziękuję za miłe przyjęcietak jak mówicie kilka rzeczy jest do wyrzucenia z tego auta. Jeśli chodzi o felgi to myślałem na czymś takim http://moto.allegro.pl/oryginal-bmw-...011172637.html chociaż nie jestem jeszcze do końca przekonany
Może nie koniecznie z czarnym rotorem ale rc to dobra felga do e32
HEj. Felgi, listwa, lampy i emblemat out i będzie cacy samochód :)
Witam,
Posiadasz kolego ładne poliftowe e32 i choć nikt tego wcześniej nie napisał, na wyposażeniu tego pojazdu znalazły się elementy z pożądanej przez wielu palety Indyvidual. Wskazuje na to pipe'ing foteli, czarna podsufitka z przyległościami oraz kolor lakieru z dodatkowej listy na zamówienie.
Pogratulować i życzyć zachowania tego w jak najlepszym stanie.
Czarne e32 w benzynie!
Witam-moi przedmówcy ,jak i Ty sam już chyba jesteś dobrze naprowadzony na zmiany w dobrym kierunku :)
W zasadzie nic nie pozostaje mi nic do dodania poza życzeniem - powodzenia w modach ;)
Felgi wybrałeś konkretne -rotor nie koniecznie w tym kolorze ,a rozmiar o 1'' więcej by nie zaszkodził ;)
Na szczęście poprzeni właściciel przynajmniej środka nie zdewastował tuningowymi akcesoriami :)
Pozdrawiam- działaj ;)
Witam, ładne auto. Czarna podsufitka jest piękna :)
Ja bym wyrzucił lampy tył, listwę chrom z bagażnika, felgi. BH na przód jak najbardziej, ale ciężko Ci będzie o oryginał.
Świetna baza do zrobienia ciekawego auta :)
Bardzo ładne E32, szkoda ze barkuje Shadow line :)
Nie tak ciężko o orginał, przecież E32 ma takie same lampy jak e34. Ja na swojej mam ori. BH :)
Wierny marce :) E30 & 7er V8 w manualu