witam posiadam taki interfejs z okablowaniem
Uploaded with ImageShack.us
czy polacze sie za pomoca jego z bmw e32 3.5 87r jesli tak to jakiego programu urzyc
witam posiadam taki interfejs z okablowaniem
Uploaded with ImageShack.us
czy polacze sie za pomoca jego z bmw e32 3.5 87r jesli tak to jakiego programu urzyc
Mo¿esz próbowaæ, ale z do¶wiadczenia mogê napisaæ Ci tylko tyle, ¿e kiedy¶ jak ja potrzebowa³em podpi±æ kompa, to u¿ywali w³a¶nie takiej g³owicy. Nie mogli siê po³±czyæ. Mo¿e to by³a kwestia softu (nie wiem jakiego mieli), bo do e32 polecam tylko DIS lub INPA.
ja tak¿e jestem przeciwny viakenowi. Z do¶wiadczenia swego i kolegów viakena to mo¿na kupiæ do gazu ale do diagnozy zwyk³ej tak jak pisze Yaz tylko DIS bo INPA nawet tyle nie poka¿e
...And on the 7th day God created the... 7er...
Mogê dodaæ jeszcze (niejako na obronê Viakena :D ), ¿e finalnie ratowa³ i uratowa³ mnie kolega z BKP, który mia³ w³a¶nie interfejs od Viakena (sam fejs kosztowa³ go wtedy 249pln). Napisa³em cenê umy¶lnie, poniewa¿ fejs tylko za tak± cenê (tzn ten rodzaj) dawa³ radê, ale...
...kluczem do sukcesu by³o oprogramowanie. Nie chcê nikogo os±dzaæ ale Viaken nie jest or³em je¿eli chodzi o dostarczenie softu. Mo¿na sobie z tym poradziæ ale jest trochê czytania forum i ¶ci±gania odpowiednich aplikacji.
Co do przewagi DIS nad INPA w przypadku e32 masz ca³kowit± racje Pawe³. DIS mo¿e znacznie wiêcej. U mnie chc±c pod³ubaæ przez INPÊ muszê wchodziæ w e34 bo e32 nie ma na li¶cie, ot taki myk.
Ten interfejs z pierwszego posta dzia³a tylko z carsoft 6.1.4
Nim w e32 nic siê nie zdzia³a.
Do diagnozy e32 potrzebny interfejs o nazwie ads.
INPA czy DIS to tylko aplikacje a nie sprzêt. Bez sprzêtu to aplikacja jest nic warta.
Poszukaj tematów dotycz±cych diagnozy e32. Jest ich trochê.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein